AMR 4 zile până la nuntă! Cine o va conduce pe Meghan Markle la altar?

Decizia lui Thomas Markle de-a se retrage din nunta fiicei sale cu Prințul Harry a stârnit numeroase semne de întrebare legate de persoana care o va conduce pe Meghan la altar în cea mai importantă zi din viața ei. Dar un posibil răspuns a apărut deja!

Încă de când idila dintre Prințul Harry și Meghan Markle a fost făcută publică, tatăl fostei actrițe s-a comportat absolut decent. Spre deosebire de fiul și fiica lui din primul mariaj – care au făcut chiar acuzații la adresa lui Meghan – Thomas nu a ieșit în față cu declarații surprinzătoare la adresa fiicei lui sau a familiei regale din care va face ea parte în numai câteva zile.

Asta până recent, când a înscenat o ședință foto – despre pregătirile lui pentru nuntă – și a vândut imaginile oricărui tabloid internațional care a fost dornic să le cumpere. Și toată acțiunea a avut loc după ce Prințul Harry îi ceruse presei să nu îi hărțuiască pe tatăl viitoarei mirese și pe restul familiei ei. O treabă complet regretabilă!

Iar consecințele le suportă chiar el. Tom a decis să se retragă din nunta regală, pentru a nu o face și mai mult de râs pe fiica sa și viitoarea soție a Prințului Harry. Iar asemenea decizie o afectează nu numai pe fiica lui, care de-abia aștepta să fie condusă la altar de tatăl el, dar chiar și pe Prințul Harry. Cum așa? Pentru că istoria pare că se repetă.INAPOI LA PRIMA PAGINA