Andra şi Irima Rimeş, primele poze pe scaunul de la „Vocea României“. Show-ul, comparat cu primul sărut!

Citeste tot despre:

, ,

Cel mai vizionat show muzical din ţara noastră se pregăteşte pentru un nou sezon, iar jumătate dintre antrenori au fost schimbaţi. Dacă până anul trecut în juriul „Vocea României“ erau Loredana Groza, Adrian Despot, Smiley şi Tudor Chirilă, acum doar ultimii doi şi-au păstrat locul.

Andra şi Irina Rimeş i-au înlocuit pe Adrian Despot şi Loredana Groza şi au început deja filmările pentru cel de-al optulea sezon al emisiunii. Dacă Andra este obişnuită cu scaunul de jurat, fiind în această postură atât la „Românii au talent“, cât şi la „Vocea României Junior“, pentru Irina Rimeş aceasta este prima experienţă de acest gen, comparând sentimentele pe care le are acum cu cele pe care le-a avut la primul sărut.

„Este o experiență inedită, probabil nu voi uita niciodată prima zi la «Vocea României», așa cum nu am uitat primul sărut sau prima zi de școală. Trebuie să ai abilitatea de a simți potențialul unui concurent și de a gândi în perspectivă. Este o călătorie promițătoare și plină de provocări, căreia îmi place la nebunie să-i fac față alături de trei oameni minunați ai muzicii românești“, a spus Irina Rimeş.

Fericită de această nouă experiență, Andra a spus: „Prima zi la «Vocea României» a fost intensă pentru mine. Încă sunt prinsă în vraja acestor audiții: câtă adrenalină, cât suspans înainte de întoarcerea scaunelor! De asemenea, am râs foarte mult. Deși eram pentru prima oară pe scaunele de antrenori, eu și Irina le-am făcut față băieților“.INAPOI LA PRIMA PAGINA