Angelina Jolie, nemachiată la un eveniment. A arătat superb fără ajustări!

Citeste tot despre:

Angelina Jolie demonstrează încă o dată că nimeni nu-i poate lua titlul de „Cea mai frumoasă femeie din lume”, indiferent de trecerea anilor. Are 42 de ani și, în ciuda faptului că a slăbit considerabil, arată extraordinar de bine și asta o dovedesc și fotografiile cu ea de la cel mai recent eveniment.

A fost superbă fără machiaj, ochii fiind singurii conturați discret cu un creion negru.

Miercuri, vedeta a participat la un eveniment dedicat femeilor organizat de revista The Hollywood Reporter în Los Angeles și Angi, nu numai că a spus DA invitației, ci a urcat pe scenă pentru un discurs puternic legat de modul în care femeile de la Hollywood pot inspira femeile din întreaga lume.

A fost strălucitoare chiar și fără ajustări și make-up.

Încrezătoare în sine, Jolie a apărut aproape nemachiată, doar cu ochii ușor conturați cu un creion negru și buzele hidratate cu un gloss. Un look diferit față de make-up pe care îl poartă pe la evenimente, cu buzele accentuate cu ruj roșu sau ochii machiați în stilul smokey eyes.

Chiar dacă a slăbit și nu poartă make-up, Angelina merită titlul de „Cea mai frumoasă femeie din lume”.

Apariția sa a demonstrat că frumusețea unei femei nu stă în make-up și nici în hainele pe care le poartă, ci în naturalețe. Chiar și așa, cu minimum de retușuri, Angi a părut mai tânără și mai radiantă, iar părul aranjat diferit, în bucle lejere, a contribuit la această înfățișare. Actrița a purtat o salopetă lungă, neagră, dintr-un material semitransparent și cu o broderie strălucitoare, un model care i-a venit ca turnat.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA