Armand Assante reprezintă România la New York VIDEO

Celebrul actor ne va reprezenta la The Philip K. Dick Film Festival, cu filmul „The Wanderers/Vânătorul de spirite”.

Producția „The Wanderers/Vânătorul de spirite” – un thriller supernatural cu Armand Assante, Lior Ashkenazi, Raluca Aprodu şi Răzvan Vasilescu – cucerește America într-un parcurs de festivaluri care începe la New York în această săptămână la The Philip K. Dick Film Festival.

Specializat în filme ştiinţifico-fantastice, The Philip K. Dick Film Festival descrie filmul drept „highly entertaining popcorn supernatural thriller” şi îl va prezenta publicului american pe 24 februarie într-o proiecţie la care participă Armand Assante, regizorul Dragoş Buliga, dar și o parte din echipa de producție.

Filmul a câștigat deja două premii „Best feature” la festivalurile de gen Dracula Film Festival, Braşov şi Unreal Film Festival, Memphis US şi face parte din selecţia oficială a festivalurilor Garden State Film Festival, New Jersey și Glasgow Film Festival, Scoția.

Publicul din România se va putea bucura de aventurile transilvănene ale vânătorului de spirite din luna aprilie, când filmul intră în cinematografele noastre.

Regizat de Dragoş Buliga şi bazat pe un scenariu original semnat de Octav Gheorghe, „The Wanderers/Vânătorul de spirite” este povestea unui american, Louis (Arman Assante), cel mai faimos vânător de fantome şi vampiri din lume, care împreună cu un jurnalist, Robert (Lior Ashkenazi), ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase povești sângeroase petrecută în castelul Zalesky. Ghid le este o româncă frumoasă care aspiră la meseria de jurnalist (Raluca Aprodu) şi care are în grijă şi o echipă de coreeni aflată în căutarea unui subiect senzațional pentru un reality show.

În Transilvania, vânătorul de spirite ajunge să înfrunte una dintre cele mai mari provocări ale vieții sale, în confruntarea cu un trecut care îi este familiar.

Distribuţia include atât actori români (Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Pali Vecsei, George Remeș, Bogdan Nechifor, Claudiu Bleonț), actorul israelian Lior Ashkenazi protagonistul filmului „Foxtrot” care a câștigat Leul de argint la Festivalul de Film de la Veneția 2017, actorii coreeni Bae Junghawa și Sun Hojae, cât și pe Branko Duric, un celebru actor și muzician bosniac.

„The Wanderers/Vânătorul de spirite” este un proiect românesc independent filmat în engleză, română, germană şi coreeană, realizat de către de Wanderers Inc., Frame Film și That’s the Film şi o echipă de producători din România, UK, Franța, Spania. Filmările au avut loc în Sighişoara, Dofteana (jud Bacău) şi Bucureşti.

Filmul reuneşte o echipă de profesionişti în domeniu, imaginea fiind semnată de Şerban Ionescu, make-up Effects Designer Erik Gosselin (X-Men: Apocalypse 2016, Crimson Peak 2015), special make-up Edwina Vodă, efectele speciale vizuale sunt asigurate de Felician Lepădatu (Zero Theorem), scenografia de Sorin Boncea, iar costumele au fost realizate de Luminița Lungu.

„The Wanderers/Vânătorul de spirite” va avea premiera de gală în România în aprilie printr-o proiecție la care va participa întreaga distribuție dar care va fi deschisă și publicului larg.INAPOI LA PRIMA PAGINA