Bebelușul nr. 3 a purtat haine de la frații lui mai mari la ieșirea din spital

Bebelușul nr. 3 al Ducilor de Cambridge este aici, iar totul a decurs așa cum ne așteptam! Curajoasa Kate a reușit să ajungă la spital la timp, fără prea multă agitație, să nască fără probleme și să ducă noul prinț la palat în doar șapte ore!

Aceleași hăinuțe.

Chiar și tradiționala prezentare în fața spitalului a decurs ca la carte. Kate n-a avut nevoie de ajutor pentru a păși pe treptele de la Lindo Wing, ba chiar și-a purtat singură pruncul în brațe, pozând fără cusur pentru toată presa strânsă în fața maternității. Cât despre micul prinț, al cărui nume nu-l știm momentan, acesta a făcut față cu brio la prima ”îndatorire publică”. A stat cuminte în brațele mamei sale și le-a dat ocazia fotografilor prezenți să surprinsă primele cadre cu el.

A făcut față cu brio la „prima îndatorire publică”

Pentru o astfel de ocazie, micul prinț a fost îmbrăcat în hainele fraților lui mai mari, așa cum ne așteptam s-o facă și cum se zvonise. El a fost acoperit cu aceeași păturică cu care George, dar și Charlotte, au fost prezentați lumii. Aceasta aparține brandului GH and Sons, din Nottinghamshire, care s-a arătat încântat atunci când Ducii de Cambridge i-au ales într-o astfel de ocazie. ”Muncim extraordinar de mult. Ne-a luat prin surprindere alegerea lor, căci noi avem un business mic, de familie, cu mai puțin de 20 de angajați. Noi, cei de la GH and Sons, suntem încântați să vedem că Ducii de Cambridge au părăsit spitalul St. Mary cu Prințesa Charlotte acoperită în păturica noastră”, spunea un reprezentat, la acea vreme.

Ba mai mult, mezinul Ducilor a purtat și căciulița pe care sora sa mai mare, Charlotte, a purtat-o și pe care o primise de la dădaca lor, Maria Teresa Turrion Borrallo. Aceasta fusese cumpărată de către mama Teresei de la brandul spaniol, Irulea.INAPOI LA PRIMA PAGINA