Ben Affleck, prima apariție publică după cura de dezalcoolizare

Ei vor fi singura speranță a omenirii și vor apăra lumea împotriva unei armate de Parademoni în luna noiembrie. Dar lucrurile nu au arătat tocmai promițător pentru omenire, miercuri, când actorii din „Liga dreptății” au pășit pe covorul roșu de la CinemaCon. În timp ce câțiva dintre actorii care îi interpretează pe super-eroii din noua producție s-au distrat pe cinste, noi am avut ocazia să-l vedem pe Ben Affleck la prima sa apariție publică oficială, după ce a dezvăluit pe pagina sa de Facebook că se luptă cu dependența de alcool și că este în proces de reabilitare.

Affleck abia a schițat un zâmbet.

Actorul s-a alăturat colegilor săi super-eroi Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher și Henry Cavill, toți fiind în centrul atenției la celebrarea anuală a filmelor în Las Vegas, datorită stilului vestimentar extravagant. Fiecare dintre membrii echipei s-a îmbrăcat în funcție de personalitatea sa și niciunuia nu i-a păsat că este vorba de un eveniment de covorul roșu, așa că stilul ales a fost unul nonconformist, care nu a respectat dress code-ul.

Ben și co-starul Jason Momoa.

Ben, care îl joacă pe Batman în noua producție a fost cu siguranță cel mai responsabil și docil la capitolul ținută, alegând un costum clasic bleumarin, pantofi eleganți asortați, o cravată verde închis cu model și, bineînțeles, o expresie de om serios. Cei drept, arată foarte bine după perioada dificilă de la începutul anului, menită să-l scape de vechiul viciu – alcoolul. Oare acest lucru să-i fi șters cu desăvârșire simțul umorului, căci, în timp ce el a schițat cu greu un zâmbet, colegii săi din noua producție s-au fotografiat în ipostaze cât mai amuzante.

Ray Fisher, Ezra Miller, regizorul Zack Snyder, actorul Henry Cavill, Ben Affleck și Jason Momoa pe scena de la CinemaCon.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA