Benedict Cumberbatch s-a căsătorit de Valentine’s Day

Înainte de Oscar, verigheta! Asta pare să-şi fi spus britanicul nominalizat anul acesta la categoria cel mai bun actor în rol principal pentru interpretarea sa din „The Imitation Game“. Iar sarcina logodnicei i-a grăbit decizia.

Îl ştiţi din serialul „Sherlock Holmes“ ori din producţii precum „The Other Boleyn Girl“, „12 ani de sclavie“ şi, mai nou, din producţia „The Imitation Game“, de 8 ori nominalizată anul acesta la Oscar.

În weekend, de Ziua Îndrăgostiţilor, Benedict Cumberbatch (38) i-a pus verigheta pe inelar logodnicei sale, regizoarea Sophie Hunter (36).

Ceremonia, organizată pe Insula Wight din Marea Britanie, a fost una discretă, cu participarea a vreo 100 de invitaţi, rude şi prieteni apropiaţi. Cavaler de onoare a fost actorul Martin Freeman, care joacă alături de Cumberbatch în serialul „Sherlock“.

Pentru a se feri de ploaia măruntă, Benedict și Sophie au ajuns la ceremonie într-un frumos autoturism Jaguar, fiind așteptați de numeroși fotografi și fani care au venit să-i vadă.

După căsătoria religioasă, oaspeţii au fost invitaţi să petreacă la moşia Mottistone, stră-stră bunicul regizoarei fiind John Seely, primul baron Mottistone, a cărui familie a cumpărat proprietatea în anii '60. 

Printre cei invitați a figurat și actrița Keira Knightley, interpreta rolului feminin Joan Clarke din filmul „The Imitation Game“, la rândul său nominalizată la Oscar pentru cel mai bun rol feminin.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA