Berlinala 2017. „Ana, mon amour” va fi proiectat astăzi. Festivalul continuă cu încă două surprize românești

A 67-a ediție a Berlinalei a intrat pe ultima sută de metri. În doar câteva ore, pelicula „Ana, mon amour”, a regizorului Călin Peter Netzer, va avea premiera oficială. Se așteaptă ca lungmetrajul, care prezintă o povesteste de dragoste și  dependeță dintre două personaje în rolul cărora joacă actorii Mircea Postelnicu și Diana Cavallioti, să câștige trofeul Ursul de Aur.

Actorul Mircea Postelnicu, regizorul Calin Peter Netzer și actrița Diana Cavallioti
Actorul Mircea Postelnicu, regizorul Calin Peter Netzer și actrița Diana Cavallioti

Se pare că pelicula este vedeta acestei ediții a Festivalului de Film de la Berlin. În momentul în care s-au pus biletele în vânzare pe internet, s-au epuizat în doar câteva minute. Cererea a fost atât de mare, încât premiera filmului lui Netzer este printre cele mai așteptate momente, având în vedere că este singurul film la care s-a întâmplat ca biletele să se vândă imediat.

'The Party' Premiere and European Shooting Stars 2017 - 67th Berlinale International Film Festival

Sunt emoții mari pentru totți românii de la evenimentul din capitala Germaniei. Până acum, unul dintre participanți, fiul Maiei Morgenstern, Tudor Istodor, a plecat acasă cu un premiu important la categoria  European Shooting Star. Pe lângă el, încâ două surprize cu nume românești au apărut în producții care vor derula la al doilea cel mai important eveniment cinematografic european de profil, după Festivalul de la Cannes.

Crina Semciuc
Crina Semciuc

Dacă prezenţa actorului Alec Secăreanu din „Minte-mă frumos în Centrul vechi” o sesizasem deja în distribuţia unui film englezesc deja premiat la Sundance – „God’s Own Country”, în comedia austriacă „Wild Mouse/ Wilde Maus”, apare ca personaj, Nicoleta, în rolul căreia joacă Crina Semciuc.

Din 3 martie, pelicula „Ana, mon amour” poate fi vizionată și în cinematografele din România.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA