Bikini Body! Cum arată Anne Hathaway în costum de baie?

Luna viitoare, Anne Hathaway și soțul său, Adam Shulman, vor sărbători cea de-a treia aniversare a căsătoriei lor, însă cei doi se comportă ca și cum încă ar fi în luna de miere. Destul de rar, dacă e să aruncăm un ochi la atâtea căsnicii de la Hollywood care nu trec nici de primul an.

Se află în vacanță în Ibiza

Citeste tot despre:

,

Ei bine, cei doi se comportă ca doi îndrăgostiți, și deși încearcă, fără succes, de atâta vreme să devină părinți, cele două staruri nu par afectate de insuccesul lor. Anne și soțul său au fost surprinși distrându-se de minune pe yahtul bunului prieten al actriței, Valentino. Au făcut snorkeling, au stat la soare, și s-au bucurat de apa cristalină a Mediteranei.

Și de-abia acum am înțeles de ce Anne nu se bronzează niciodată, deși vizitează cele mai însorite locații. Imediat după ce a înotat, Anne a fost așteptată de grijuliul său soț cu un prosop, care o acoperea din cap și până-n picioare. Însă, să nu credeți că paparazzi n-au reușit să surprindă chiar niciun cadru cu frumoasa actriță în costumul de baie.

print

Într-una dintre fotografiile de pe rețelele de socializare Anne apare cu abdomenul dezvelit, și trebuie să recunoaștem că ”peisajul” ne-a cam dezamăgit. Actrița nu stă deloc bine la acest capitol, în fotografie văzându-se ”câțiva colăcei” tare inestetici.

Sursa foto: Twitter / captură DailyMailINAPOI LA PRIMA PAGINA