Brad Pitt, salvatorul unei femei în Scoţia

Despre Brad Pitt se poate spune acum că este un adevărat Făt-Frumos pe un cal alb. Mai ales de când actorul a prevenit accidentarea gravă a unei femei care făcea figuraţie în thrillerul SF "World War Z", în timpul filmărilor care au avut loc la Glasgow (Scoţia).

Pitt, protagonistul acestui film, se afla aproape de acea femeie când aceasta a căzut şi a ajutat-o să se ridice foarte repede, evitând ca ea să fie călcată în picioare de mulţimea de figuranţi care alergau cu mare viteză în George Square, din Glasgow. Actorul american, după ce a condus-o pe femeie într-o zonă sigură, şi-a reluat filmarea.

"Era un adevărat haos. 700 de figuranţi încercau să devasteze acea stradă – se loveau de maşini în mişcare, camere de filmat şi militari care aveau cu ei arme grele. El (Brad Pitt, n.r.) nu a avut timp să vorbească cu acea femeie, deoarece totul s-a petrecut la jumătatea scenei. După aceea, ea i-a spus că îi este recunoscătoare, chiar dacă avea un genunchi destul de rău zgâriat", a declarat o sursă.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA