Brad Pitt şi-a făcut un tatuaj nou, în cinstea familiei: vezi cum arată

Ce modalitate mai bună de-a celebra fericirea pe care-o trăieşte alături de iubirea vieţii sale şi de cei 6 copii ai lor, dacă nu un tatuaj care să dăinuie până la adânci bătrâneţi? Ei bine, Brad Pitt asta a gândit, când şi-a realizat un nou desen în cerneală pe antebraţul drept.

Citeste tot despre:

,

Proaspătul tatuaj este un tribut adus Angelinei Jolie şi copiilor lor – Maddox (13), Pax (11), Zahara (10), Shiloh (9), Vivienne (7) şi Knox (7). Modelul este un axis mundi – linii în formă de cruce. Pe o parte scrie A, iniţiala actriţei cu care starul e însurat de un an, şi de partea cealaltă sunt iniţialele odraslelor lor. Poate că acest simbol are legătură cu faptul că familia a sărbătorit ziua de naştere a gemenilor, Knox şi Vivienne, pe 12 iulie.

brad pitt

Nu ar fi prima oară când chipeşul actor ajuns la 51 de ani apelează la arta tatuării. Tot pe braţul drept, deţine un tatuaj sub formă de vers aparţinând poetului persan Rumi: “Există un spaţiu, dincolo de noţiunile de bine sau rău. Te voi întâlni acolo”. Şi ziua de naştere a Angelinei stă la loc de cinste, tatuată pe bustul lui! Actriţa are şi ea o serie de tatuaje, printre care unul cu coordonatele locurilor unde s-au născut copiii lor, cât şi Brad.

brad_pitt

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA