Camila, geloasă pe soțul Matthew McConaughey?

Ceva este în neregulă cu Calima Alves și Matthew McConaughey. Deși formează un cuplu frumos, se pare că lucrurile în relația lor nu merg chiar atât de bine cum ne-am fi imaginat, iar, în ultima vreme, Camila a devenit extrem de geloasă.

În timp ce promova noua sa colaborare cu compania Target, modelul de origine braziliană de 34 de ani și-a pierdut cumpătul la un interviu și a arătat latura sa de femeie foarte geloasă. După ce un reporter mai arțăgos a enervat-o cu o întrebare legată de bărbățelul său arătos, soția lui McConaughey a răbufnit. „Camila este atât de drăguță și de răbdătoare”, a spus reporterul. „Dar, îți poți imagina cât de mult se enervează în momentul în care orice interviu cu ea devine despre Matthew?”.

În timp ce Matthew, 47 de ani, se bucură de faimă, orice ar face, Camila rămâne mereu în umbra lui, luptând să-și creeze popriul drum într-o industrie care este și așa aglomerată. Frumoasa modelină a lansat în 2016 o linie de mâncare organică pentru bebeluși și se bate deja în afaceri cu  vedete foarte cunoscute precum Jessica Alba, Gwyneth Paltrow și Reese Witherspoon.  Credem și noi că este frustrant să trăiești mereu în umbra unui soț foarte cunoscut și să ajungi să devii geloasă pe cariera sa înfloritoare!

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA