Ținutele supradimensionate le-au cucerit complet pe vedete!

Aproape că nu se mai vede nimic din vedetele care sunt acoperite din cap până-n picioare de hainele lor voluminoase! Trendul ținutelor supradimensionate este tot mai des întâlnit în showbiz-ul american și, culmea!, nu numai în rândul starurilor care depășesc greutatea ideală și își doresc acoperirea excesului de kilograme.  

Christina Aguilera

Ce, aveți cumva senzația că artista nici măcar nu se poate deplasa în outfit-ul ei supradimensionat? Corect! Cântăreața are nevoie de ajutor din toate părțile pentru a pași în jacheta ei Kaimino absolut copleșitoare și fusta roșie marca Paula Knorr, în timpul unui show de la New York Fashion Week, pe 8 septembrie.

Christina e de-a dreptul haioasă cum încearcă ea, din primul rând, să facă niște fotografii modelelor care se perindă prin fața ei la prezentarea de modă Christina Cowan! Se luptă parcă cu mânecile bufante pentru a reuși să țină telefonul în mână. Ce părere aveți – ținuta ei este de efect sau, dimpotrivă, are un mare defect: o acaparează complet?INAPOI LA PRIMA PAGINA