Care sunt actrițele care au dat casting pentru „rolul” de iubită a lui Tom Cruise?

Toată lumea știe despre relația specială pe care starul hollywoodian o are cu biserica din care face parte. Așadar, nu e de mirare pentru mulți că actorul le permite scientologilor să intervină chiar și în viața lui privată. Iată cum!

Penelope Cruz

Colega de platou de la Vanilla Sky (2001) a fost cea care i-a făcut divorțul de Nicole Kidman mai suportabil superstarului hollywoodian. Prima lui iubită după despărțirea de frumoasa australiancă a rezistat alături de Tom timp de trei ani. Cruise era chiar pe punctul de-a o cere în căsătorie – atât de mult era îndrăgostit de ea – însă Penelope nu era deloc interesată de scientologie și l-a refuzat politicos pe partenerul ei.

“Penelope l-a părăsit pe Tom pentru simplul motiv că simțea că Biserica Scientologică era cea de-a treia roată din relația lor, era tot timpul implicată în idila lor. Nu că are ea ceva împotriva religiei, însă pur și simplu nu și-a dorit astfel de complicații în viața ei”, a declarat o sursă din apropierea fostului cuplu.INAPOI LA PRIMA PAGINA