Carmen Harra a prevăzut divorţul Elenei Băsescu. „Era să fiu linşată!”

În 2013, aceasta a făcut o analiză a căsniciei mezinei lui Traian Băsescu şi spunea că n-avea nicio șansă ca mariajul ei să dureze mai mult de patru-cinci ani.

Carmen Harra 102

Întrebată acum trei ani ce indică numerologia Elenei și a lui Bogdan despre mariajul lor, Carmen Harra a spunea următoarele pentru „Ziarul Ring”: „Am făcut interpretarea numerologică folosindu-mă de datele lor de naștere. Mariajul dintre Elena și Bogdan are șanse 50%-50% în următorii patru-cinci ani și după aceea cred că fiecare o va lua pe drumul lui. Îi ține împreună doar o influență externă”.

Mai mult, ea a comentat şi că Bogdan îşi va reface rapid viaţa. „El e foarte materialist, va trece repede peste ruptură și va găsi imediat pe altcineva, o femeie mai tânără decât el care e ceva în artă, în muzică. Se va recăsători în cel mult șase ani și e posibil să aibă doi copii cu viitoarea soție. Ea însă va rămâne cu ambii copii și îi va fi mai greu să găsească pe altcineva. Va fi marcată de această separare și nu va mai avea alți copii. În urma despărțirii, ea îi va plăti niște bani sau ceva material la partaj. El va pleca din relația asta cu ceva în buzunar, nu cu mâna goală”, mai spunea Harra, potrivit ziarulring.ro.

Tot pe 6 septembrie 2013, prezicătoarea dădea drept sigur faptul că că fetița Elenei Băsescu va avea un frățior, iar Traian jr a venit, într-adevăr, pe lume pe 31 ianuarie 2015.

Evident, predicţia a stârnit furia familiei Băsescu, mai ales într-o perioadă în care patriarhul ei, Traian Băsescu, era încă președintele României. „La vremea respectivă, am fost supusă unor presiuni uriașe pentru că am îndrăznit să spun un adevăr rezultat numerologic. Numerologia e codificarea timpului și e cea mai exactă știință. Mi s-a spus că ea (Elena – n.r.) s-a dus la taică-său plângând la prima oră și a fost un scandal monstru, era să fiu linșată. Că cine e aia care a spus și să facem ceva… Mi s-a transmis prin diverse persoane să plec cât mai repede din România. A fost o presiune incredibilă asupra mea, nu vă puteți imagina… Cum am îndrăznit să spun că fata președintelui va divorța?! Am îndrăznit și am avut din nou dreptate! Nu cred în amenințări, fiecare are dreptul la opinie liberă, spui ce crezi”, a declarat ea pentru ziarulring.ro.

Cât priveşte zvonul cum că Elena ar fi fost înşelată de Bogdan, Harra crede că: „Între ei nu e nicio altă persoană. Elena e foarte independentă și îi e foarte greu să fie într-o relație, deși ea își dorește enorm să aibă familie. Însă greu reușește cineva să-i intre în grații. Ei nu sunt deloc compatibili. El e tipul rebel și cred că la mijloc în acest mariaj a fost un interes legat de ea la un moment dat, nimic altceva. Ei și-au parcurs relația înainte de căsătorie, iar acest pas spre mariaj a fost motivat de alți factori. El e foarte materialist, va trece repede peste ruptură și va găsi imediat pe altcineva, o femeie mai tânără decât el care e ceva în artă, în muzică. Se va recăsători în cel mult șase ani și e posibil să aibă doi copii cu viitoarea soție. Ea însă va rămâne cu ambii copii și îi va fi mai greu să găsească pe altcineva. Va fi marcată de această separare și nu va mai avea alți copii. În urma despărțirii, ea îi va plăti niște bani sau ceva material la partaj. El va pleca din relația asta cu ceva în buzunar, nu cu mâna goală”, a mai spus scriitoarea.

„De despărțit, se despart 100%… Elena generează, de fapt, această ruptură pentru că e agresivă, are multe trăsături din personalitatea lui Traian Băsescu. E foarte autoritară și dificilă. Însă Bogdan, când pleacă, nu se mai întoarce și va încerca să stea departe de familia ei. Pentru că acolo, dacă nu respecți anumite reguli, suporți consecințele, e foarte multă răzbunare. Nefiind compatibili, le e greu să mențină soliditatea relației. Nu te poți tolera în timp dacă nu ești compatibil. Dacă suntem incompatibili, putem avea 100 de copii împreună și averi uriașe, că relația nu rezistă. Dacă voiau să rămână împreună, trebuiau să se căsătorească până în aprilie 2011, însă ei au făcut asta mai târziu. E vorba de incidența timpului. Poți face orice într-un an prost, că nu se mai clădește nimic”.INAPOI LA PRIMA PAGINA