Carmen Negoiță: ”Pălăriile și căciulile beanie, în trend iarna aceasta!”

Fashion bloggerul Carmen Negoiță recomandă ca în timpul anotimpului rece să ne protejăm de frig purtând accesorii cool și în trend în acest sezon: pălăriile sau căciulile de tip beanie.

În timp ce așteptăm primăvara, e bine să ne ferim de frig. Și nu oricum, ci în cel mai stylish mod posibil. Ne acoperim capul, dar cum? Pălăriile nu sunt musai cea mai eficientă soluție împortiva frigului. Ne îngheață urechile. Acum putem purta căciulile beanie. Te duc cu gândul la Ștrumfii, însă sunt cea mai cool și stylish metodă de a ne feri capul de frig. În plus, aceste beanie hat merg la orice ținută. Încercati și o sa vă convingeți”, scrie Carmen Negoiță pe blogul său de modă.

În plus, fashion bloggerul recomandă și pălăriile de diverse tipuri ce pot da o notă foarte elegantă ținutei.

În ultimii ani am început să purtăm pălării din ce în ce mai des. Un accesoriu pe care îl putem considera statement, dar și un semn al eleganței și al distincției. Nu este foarte ușor de ales, având în vedere că trebuie să completeze armonios anatomia feței. În plus, pălăria trebuie să fie și o extensie a personalității noastre.

Ei bine, lucrurile pot fi simplificate dacă țineti cont de stilul vostru vestimentar.

Cele care preferă ținutele feminine pot opta pentru pălăriile bowler sau cunoscute și sub denumirea de bob ori bombin. Acest model a apărut în anul 1849 și echilibrează perfect un outfit delicat. Spun asta pentru ca modelul bombin este masculin.

Pentru cele care se regăsesc în ținutele androgine, există pălăriile clasice – fedora sau topper, cu boruri mari sau mici, simple sau ornamentate. Țineți cont de personalitate și alegeți culoarea potrivită. Pălăria trebuie să fie un accesoriu asumat. Deci… purtat cu atitudine. Mai ales când vorbim despre stilul androgin.

Stilul casual ar trebui să fie un exercițiu de styling foarte ușor. Acest gen de ținute, prin simplitatea lor, oferă posibilitatea de a alege o pălărie care poate fi elementul cheie al ținutei. Elementul care dă o notă stylish compoziției vestimentare.

Pentru oamenii avangardiști există fascinators sau pălăriile extravagante, ideale pentru persoanele cu o imaginație bogată”, explică fashion bloggerul.

Carmen Negoiță este unul din cei mai cunocuți fashion bloggeri români. Prezentă la festivalurile de modă internaționale, Carmen a făcut, de altfel, furori purtând pălării spectaculoase. Cu astfel de accesorii, spre exemplu, cea tip Arlechin, purtată la New York, și cea roșie, elegantă, cu boruri largi, purtată la Londra, a apărut în presa internatională, editorii de modă prezentând-o ca pe un model de eleganță.INAPOI LA PRIMA PAGINA