Carmen Tănase şi Gheorghe Visu, vedete în Clubul Bamboo

Personajele de telenovelă State şi Flacăra revin pe micile ecrane în haine noi.

Primele zile de filmare pentru lung-metrajul „State şi Flacăra – vacanţă la Nisa“, în regia lui Iura Luncaşu, au avut loc în clubul Bamboo din Capitală. Deja celebrele personaje State (Gheorghe Visu), Flacăra (Carmen Tănase), Minodora (Doiniţa Oancea), Stiven (Octavian Strunilă) şi Thierry (Cabral) vor apărea în faţa telespectatorilor în ipostaze noi, de nerecunoscut: în haine de chelneri sau în costume de pe vremea lui Ludovic al XVI-lea. Astfel, State şi Flacara lasă pentru o vreme costumele ţigăneşti deoparte şi apar în haine de epocă!

„Au fost nişte secvenţe pline de acţiune, iar asta mi-a placut foarte tare. Iura Luncaşu a reuşit să creeze nişte secvenţe comice, dar care ne-au solicitat destul de mult şi fizic: am sărit şi am alergat prin tot clubul, care nu e deloc mic. Unul dintre băieţii care jucau rolul de bodyguard chiar m-a complimentat pentru condiţia fizică, spunându-mi că nu credea să-i fie atât de greu să mă prindă din urmă“, a declarat Carmen Tănase.
 
Una din zilele de filmare s-a incheiat cu un show marca Loredana, cea care interpretează rolul Rodiei atât ân lung-metraj, cât şi în serialul „Moştenirea“. Cu un un look extravagant, aceasta şi-a făcut o intrare spectaculoasă pe o scena mobilă care cobora tocmai din tavan.

Lung-metrajul „State şi Flacăra – vacanţă la Nisa“ este, de fapt, o introducere în lumea serialului „Moştenirea“, care continuă povestea din „Regina“, ambele fiind difuzate în toamnă la PRO TV.
 

Foto: PRO TVINAPOI LA PRIMA PAGINA