Căsătorii din interes. Ce preț (exorbitant) au plătit starurile pentru dragoste?

Iubirea pare un concept demodat pentru cei care au ales să se căsătorească cu câte un milionar de la Hollywood doar pentru a-l stoarce de bani. Să aflăm, așadar, cine sunt păgubiții VIP!

Heather Mills era un model destul de mediocru în Marea Britanie înainte de a-l întâlni pe Sir Paul McCartney, în 2002. Pe durata mariajului lor, totul părea minunat între cei doi soți, însă, în timpul divorțului, Heather și-a dat arama pe față. Se căsătorise cu fostul membru al legendarei trupe Beatles pentru bani!

I se oferiseră 33 de milioane de dolari post-divorț, însă ea s-a declarat absolut nemulțumită de sumă și a cerut 250 de milioane! “Toată lumea știe că el valorează mai mult decât 1,6 miliarde de dolari, pe bune! Și, în condițiile astea, fiica lui, Beatrice, ar trebui să călătorească ca restul muritorilor de rând, pe când tatăl ei se deplasează numai la clasa I??”, și-a rostit aceasta nemulțumirea la vremea respectivă. Și, din păcate pentru Paul, ea a avut câștig de cauză!INAPOI LA PRIMA PAGINA