Cât de bine arată Alexandra de la „Insula iubirii”! Uite cum a slăbit

După finalul reality-show-ului din Thailanda, Alexandra Diaconescu s-a reinventat total. Şi-a reconsiderat poziţia vizavi de Aurel, fostul ei iubit, a slăbit mult şi şi-a mărit buzele. Uite cât de bine arată acum şi cum a reuşit să-şi recâştige silueta!

La începutul show-ului „Insula iubirii”, Alexandra Diaconescu spera că lucrurile între ea şi partenerul ei de viaţă vor intra pe un făgaş mai bun şi chiar se vor căsători. După experienţa din Thailanda, Alexandra a fost nevoită să-şi facă anumite introspecţii, în urma cărora a decis să-şi pună ordine în viaţă.

A început prin a pune punct relaţiei cu Aurel şi a-şi recâştiga stima de sine, prin a se îngriji mai mult de ea şi a se înconjura de prieteni. A început să meargă la sală, să urmeze o dietă, şi-a înfrumuseţat dantura, a făcut terapie cu ozon pentru ten şi chiar şi-a mărit buzele. Evident, complimentele au început să curgă.

„În ultima perioadă, am primit foarte multe mesaje de genul „Cum ai slăbit?” sau „În cât timp ai slăbit?”. Astăzi m-am hotărât să împart cu voi „micul meu secret”! Vă voi spune doar calea pe care eu am ales-o, deoarece nu consider că sunt în măsură să dau sfaturi în acest domeniu, despre care nu ştiu prea multe, ci mai exact execut ceea ce spun profesioniştii că este cel mai bine!!! Cu toți ştiţi că programul meu la lucru este unul haotic, muncind şi ziua, şi noaptea, iar aceasta a fost prima problemă atunci când m-am decis să merg la sală (ajungând mereu să plătesc un abonament de care nu prea profitam) şi să mă alimentez corect! În spatele rezultatelor mele stau 2 factori: SPORT+ALIMENTAȚIE!! Văzând că programul meu zilnic nu-mi permitea să ajung în sală, m-am decis că trebuie să fac ceva şi aşa am găsit un program pe care îl urmez şi rezultatele nu întărzie să apară! Este perfect pentru:
* cele care nu pot ajunge la sală din diferite motive (financiare, lipsa timpului, nu au o sală în apropierea casei) SAU
* eşti o fire timidă şi ai nevoie de intimitate departe de ochii celor din sală, ştiind că tu nu arăţi la fel de bine ca ei
Programul include:
– plan de alimentaţie pe durata celor 10 săptămâni Fit Challenge
– antrenamente de 45 de min. cu cei mai buni instructori
– program de antrenament pentru fiecare zi din cele 10 săptămâni de transformare
– susţinere psihică şi tot felul de secrete care te vor ajuta într-o lungă listă cu ce este bine de ştiut!”

Iată cum arată acum Alexandra, după toate aceste transformări.

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA