Cătălin Radu Tănase şi-a dus fiica la echitaţie

După ce în iarnă a văzut că fetiţa lui se descurcă de minune pe schiuri, corespondentul Ştirilor Pro TV a dus-o pe Carina la echitaţie.

Bucuria Carinei a fost cu adevărat mare când a văzut că e vorba de cai adevăraţi, nu de jucăriile cu jetoane de la locurile de joacă, aşa cum şi-a imaginat atunci când tatăl său a întrebat-o dacă vrea să meargă la călărie. „Aşa că am ajuns la Potigrafu şi la început s-a împrietenit cu ciobănescul mioritic de acolo, după care m-a întrebat dacă nu ar putea să-l călărească pe el, că i se părea potrivit ca mărime“, a povestit amuzat Cătălin. „Am urcat-o de la bun început pe cal, nu pe ponei, că mi s-a părut că poneii sunt pentru domnişoare de pension. I-a fost un pic teamă la început, dar pe urmă mă întreba cum se îndeamnă calul să meargă mai repede şi să nu mai stea să pască atâta“, şi-a mai amintit el.

Carina a testat şi poneii, dar după un sfert de oră micuţa a tras concluzia că „bieţii mini-cai sunt puturoşi şi încăpăţânaţi, unde mai pui că de pe ponei nu se vede aşa de bine, ca de pe cal, de la doi metri înălţime“.

Carina e decisă să revină la noii săi prieteni, dar de această dată nu cu mâna goală. „Trebuie să nu uit să iau data viitoare zahăr şi morcovi pentru cai, ca m-a certat întruna că am uitat să luam «trataţie» pentru căluţi, când am fost prima dată“, a mărturisit corespondentul Ştirilor Pro TV.

Foto: Pro TVINAPOI LA PRIMA PAGINA