Ce actriţă o va juca pe Lady Diana într-un nou film controversat?

Povestea de dragoste dintre Prinţesa Diana şi un chirurg cardiolog, despre care se spune că a fost cea mai mare iubire a ei, inspiră un nou film hollywoodian.

Mai mereu singură şi tratată cu răceală de propriul soţ, Prinţul Charles, şi de familia regală britanică, nefericita Diana şi-a găsit alinarea în braţele altor bărbaţi, dispuşi să-i ofere dragoste şi consolare. Unul dintre aceştia a fost medicul pakistanez Hasnat Kahn, pe care prinţesa l-a întâlnit în 1995, la spitalul londonez Royal Brompton, şi cu care a avut o relaţie secretă timp de doi ani.

Din respect pentru Diana, doctorul a fost discret în ceea ce priveşte relaţia lor, recunoscând abia în 2008, în cadrul unui interviu, că s-au iubit mult şi că Lady Di ţinea atât de mult la el încât se gândea chiar să treacă la religia islamică. Mai mult, ea purta de fiecare dată veşmântul tradiţional islamic, de câte ori se afla în vizită la familia lui, în Pakistan.

Relaţia lor s-a încheiat brusc, când Hasnat Kahn a părăsit Marea Britanie în 1997 şi, ulterior, Diana l-a întâlnit pe fiul miliardarului Mohamed Al Fayed, mişcare pe care unii susţin că Prinţesa ar fi făcut-o pentru a-i stârni gelozia lui Kahn.
 

Mai multe detalii picante despre relaţia “interzisă” a celor doi veţi putea afla din noul film ce urmează să fie turnat la Hollywood, în regia lui Oliver Hirschbiegel, “Caught in Flight”, iar cea care a fost aleasă s-o interpreteze pe Lady Di este Jessica Chastain, cunoscută publicului din „Tree of Life” şi „Take Shelter“.
 


Foto: The SunINAPOI LA PRIMA PAGINA