Ce ar face vedetele cu 100.000 de euro? Ionuţ Iftimoaie şi Sorin Brotnei au răspuns!

Gândul la marele premiu în valoare de 100.000 de euro îi ajută pe cei 21 de concurenți din ”Ultimul Trib”, emisiune difuzată de Antena 1, să înfrunte fiecare zi plină de încercări în Madagascar și fiecare concurs extrem de solicitant.

Premiul în valoare de 100.000 de euro le pune la treabă imaginația concurenților din ”Ultimul Trib”, aceştia afirmând ce ar face cu banii, dacă ar câştiga emisiunea de la Antena 1.

„Aș avea ce să fac cu premiul la mine acasă, în Maramureș. Sunt aproape gata cu construcția celor două case tradiționale, vreau să fac și o șură și o cramă. Probabil că aș dezvolta tot acolo ceva, pentru că acolo mi-e sufletul și aș investi probabil în niște meșteșuguri pe cale de dispariție, pe care eu le apreciez și îmi place să mă implic în ele. Mă ajută și faptul că eu am făcut arte plastice și îmi place lucrul cu lemnul”, se gândește Sorin Brotnei.

În acest timp, Daniela Crudu se gândește la un răsfăț pe măsura eforturile sale din Madagascar, iar ca să se bucure de el complet, ar trebui să îi aibă în preajmă și pe cei dragi: „Mi-aș schimba mașina, în primul rând, și mi-aș reînnoi colecția de genți, apoi mi-aș duce prietenele în vacanță la Ibiza”.

Pentru Ionuț Iftimoaie, marele premiu este trofeul, după cum explică el: „Mentalitatea de sportiv mă face să mă gândesc că intru într-o competiție cu gândul că voi câștiga. Când am plecat, prietenii mi-au zis să mă întorc acasă cu marele premiu, dar eu mă gândesc mai degrabă la trofeu! Aș fi ipocrit să spun că nu mă gândesc și la partea financiară. Atunci când ai patru copii acasă, e greu să nu te gândești, iar nevoi avem cu toții, unele mai reale, altele inventate. M-am gândit însă după o muncă atât de intensă, de probe atât de dure cu uzură fizică și psihică, cel mai corect ar fi ca cei trei finaliști să împartă marele premiu”.INAPOI LA PRIMA PAGINA