Ce frumoasă este fetița Simonei Gherghe! Primele fotografii clare cu Ana Georgia

Simona Gherghe este o femeie împlinită, iar viața sa a căpătat un alt sens odată cu căsătoria cu Răzvan Săndulescu și cu nașterea primului lor copil, Ana Georgia. Fetița a venit pe lume 23 mai, zi cu o însemnătate aparte pentru Simona care și-a strâns pentru prima dată copilul în brațe.

De atunci, prezentatoarea TV, aflată în concediu de maternitate, a tot distribuit fotografii pe contul său de Instagram în care apare și minunea sa, în tot felul de ipostaze, în pătuț, sau în brațele părinților săi. Cu toate acestea, vedeta a evitat să o expună în întregime pe fiica sa până la botez, așa că fotografiile nu îi arătau fața micuței. Acum, Simona a distribuit primele fotografii cu Ana Georgia, fotografii de la botez, iar micuța este superbă, într-o rochiță cu dantelă și o bentiță elegantă pe cap. Botezul a avut loc pe 1 octombrie, iar acum fanii o pot admira pe fiica sa în toată spendoarea.

Astăzi, vedeta TV împlinește 40 de ani și, chiar dacă va pleca în vacanță peste hotare alături de soțul său, pentru că exact asta a fost cadoul primit de la Răzvan, fiind prima vacanță departe de micuța lor, Simona a mărturisit că ziua nu este despre ea, ci despre minunea din viața sa: „40. Azi nu e însă despre mine, ci despre ea. Pentru că ne-a adus atâta fericire. Și pentru că, uneori, am sentimentul că nu-mi ajunge o inimă să-i arăt cât de mult o iubesc „, a scris ea pe rețelele de socializare, mesaj însoțit de o fotografie de la botez cu Ana Georgia.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA