Ce părere are Teo despre Mircea Radu?

Prezent în emisiunea ei de la Kanal D, „Teo Show“, prezentatoarea TV a ţinut să scrie câteva rânduri pe blogul ei despre colegul său de breaslă.

Ieri, Mircea Radu a acceptat invitaţia lui Teo Trandafir de-a fi prezent în emisiunea „Teo Show“ şi de-a vorbi despre cum s-a schimbat viaţa sa de când a devenit părinte. Întâlnirea a prilejuit depănarea câtorva amintiri din televiziune şi, în timpul discuţiei, s-a adus vorba şi despre Andreea Marin, o mai veche colegă de-ale sale.

După terminarea ediţiei, Teo a scris câteva cuvinte pe blogul ei despre reîntâlnirea lor memorabilă.

„Mircea Radu poartă cu el, oriunde ar merge, un parfum nobil. Până şi Mircea Badea, care nu se înghesuie să laude oamenii publici care nu merită, îl strigă «monseniore»“, a scris ea pe blogul său.

„L-am revăzut azi, mai grizonat, dar neschimbat, însoţit, în privire, de iubita lui, de fiul lui, de noul lui … hai să-i zicem “statut”, acela de tată, de părinte, de purtător de grijă. Mândru. Fericit. Liniştit. Împlinit. Deşi nu şi-a abandonat vreodată pasiunile şi preocupările rebele, fotografia, de exemplu. El citeşte. Noi? Şi noi. Nu pentru că zice el, şi pentru că zice ŞI el“, îşi continuă Teo mesajul.

„Stând de vorbă, am privit poze, amintiri încremenite şi scumpe inimii noastre, în care apăream într-o formulă de trei: el, eu şi Andreea Marin. Am schimbat vorbe frumoase despre vremurile alea, despre noi trei şi despre prilejurile în care ne-am întâlnit. (…) De la Mircea Radu am înţeles respectul față de public“.

Foto: Teo ShowINAPOI LA PRIMA PAGINA