Ce s-a întâmplat cu Ralph Fiennes de-a ajuns să arate aşa?

Odată, era unul dintre cei mai sofisticaţi bărbaţi din lumea actoriei. Astăzi, însă, cu greu l-ai mai putea recunoaşte. Căci, de când a devenit regizor, imaginea lui s-a schimbat radical.

Să fi fost doar rigorile impuse de covorul roşu şi de lumina reflectoarelor cele care îl determinau să fie, cândva, un bărbat îngrijit şi cu un aer de burghez? Ei bine, se prea poate, deşi pare puţin plauzibil. Dar când Ralph Fiennes şi-a făcut apariţia la premiera filmului său, „Coriolanus“, din oraşul Pula, Croaţia, care marchează şi debutul său regizoral, starul în vârstă de 49 de ani a şocat pe toată lumea cu noul său look, mult prea lejer şi jemanfişist, complet diferit de cel cu care eram obişnuiţi.

Dar nu jeanşii, tricoul ori cămaşa casual au fost cele care au stârnit rumoare printre cei prezenţi la evenimentul de lansare, ci barba şi părul lung, dat pe spate, care nu ascundea defel chelia ce, în timp, a devenit tot mai vizibilă.

Actorul, însă, ne asigură că nu e vorba despre o schimbare permanentă de imagine, căci noul look vine la pachet cu rolul pe care-l joacă în adaptarea după Charles Dickens, „The Invisible Woman“, un al doilea proiect cinematografic pe care vrea să-şi pună semnătura ca regizor şi în care o are ca parteneră pe actriţa Felicity Jones.

Aşteptăm cu interes şi această peliculă biografică, care povesteşte relaţia secretă de dragoste dintre Dickens şi o anume actriţă Nelly Ternan, mult mai în vârstă decât el. Poate că, la premiera „The Invisible Woman“ îl vom revedea şi noi pe „vechiul“, dar atât de dichisitul Ralph Fiennes.

Foto: Twitter
 INAPOI LA PRIMA PAGINA