Cei mai frumoși actori englezi

Sunt sexy, talentați, și, totodată, unii dintre cei mai cunoscuți bărbați din lume. Haideți să vedem și noi care sunt acei actori englezi care s-au remarcat și prin calităților fizice în cetatea filmului.

Cei mai frumoși actori englezi: 20 +

Douglas Booth are doar 23 de ani și deja s-a afirmat în câteva pelicule de succes, din care amintim: ”Noah”, ”Jupiter Ascending”, ”The Riot Club”. A ajuns în atenția publicului datorită prestației din ”Worried About the Boy”, dar și datorită rolului jucat în „Great Expectations”. În 2012, Douglas a apărut alături de Demi Moore și Miley Cyrus în pelicula ”LOL”. Pe lângă cariera actoricească, Douglas a activat și ca model pentru unele campanii ale brandului Burberry, alături de Emma Stone și Lily Donaldson.

Și Nicholas Hoult se poate încadra perfect în acest top al celor mai frumoși actori englezi. În vârstă de 25 de ani, Nicholas a cucerit publicul prin aparițiile lui din pelicule precum: ”X-Men: First Class”, ”X-Men: Days of Future Past”, ”Skins”, ”Jack the Giant Slayer”. Cel mai recent rol al său a fost în filmul ”Mad Max – Fury Road”.

Dacă e să vorbim de viața privată a actorului, acesta a avut o relație timp de trei ani cu Jennifer Lawrence. S-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei ”X-Men” în 2010, însă s-au despărțit în ianuarie 2013. Șase luni mai târziu s-au împăcat, însă nici de data asta relația nu a rezistat, cei doi încheindu-și relația în august 2014, invocând timpul precar petrecut împreună.

Richard Madden are 28 de ani și s-a făcut remarcat prin personajul lui Robb Stark din seria TV ”Game of Thrones”. Recent, actorul a putut fi văzut și-n rolul Prințului Kit din producția Disney, ”Cinderella”. Actorul are o relație amoroasă cu actrița Jenna Coleman din 2011.

Am ajuns și la Kit Harington, aka controversatul Jon Snow din ”Game of Thrones”. În vârstă tot de 28 de ani, Kit a mai apărut în pelicule precum ”War Horse”, ”Pompeii” și ”How to train your dragon 2”.

Cei mai frumoși actori englezi: 30 +

Pentru cei îndrăgostiți de serialele TV, Joseph Morgan este un actor foarte cunoscut, dar mai ales, extrem de îndrăgit. În vârstă de 33 de ani, Joseph le face pe toate domnișoarele să suspine prin rolul său de vampir sexy din serialul TV  ”The Originals”.

Un nume ca Tom Hardy este de mult cunoscut, așa că nu o să insist foarte tare în jurul lui. Este sexy, atrăgător și are 37 de ani.

Un alt actor englez care s-a făcut remarcat prin calitățile sale fizice, și nu numai, este Hugh Dancy. În vârstă de 39 de ani, Hugh are o carieră fantastică în spate. Pe plan personal, Hugh stă la fel de bine. Este căsătorit din 2009 cu actrița Claire Daines, alături de care are un copil.

Cei mai frumoși actori englezi: 40+

Nu puteam să încheiem acest top al celor mai frumoși actori englezi fără să-i menționăm pe Jude Law (43) și Gerard Butler (45). Probabil și cei mai cunoscuți, cei doi actori au fost numiți de nenumărate ori în topul celor mai sexy bărbați din lume.INAPOI LA PRIMA PAGINA