Celebrităţi la plajă – o dezamăgire!

De cum dă căldura, vedetele se înghesuie să-şi etaleze formele, care mai de care mai lucrate în timpul istovitoarelor şedinţe de fitness şi pilates. Toţi vor să arate bine şi, mai ales, să fie cât mai slabi. Însă nu toţi reuşesc să fie o privelişte atrăgătoare pe plajă, indiferent de costumul de baie ales. Iar unii dintre ei sunt, pur şi simplu, de neprivit!

De exemplu, te-ai aştepta ca Donatella Versace să fie o apariţie la fel de captivantă pe plajă ca atunci când salută mulţimea la sfârşitul show-urilor ei de fashion. În realitate, creatoarea de modă poate concura oricând cu manechinele ei anorexice şi ar ieşi învingătoare la un concurs de „cel mai scheletic trup“.

Odată celebră pentru bustul ei impunător, care a fost îndelung admirat de fanii producţiilor „American Pie“, Tara Reid a decis să mai reducă din circumferinţă, cu ajutorul medicilor esteticieni. Probabil că imediat după operaţie, Tara a fost mulţumită de noul ei look, dar odată cu scăderea în greutate, sânii ei au cedat şi ei gravitaţiei.
 

Nu ştim dacă trebuia să râdem sau să plângem privindu-l pe eternul Borat în slipul lui cu bretele. Însă excentricul actor Sacha Baron Cohen chiar a crezut că va face senzaţie pe plajă. La fel ca şi filmele lui, glumele lui sunt gustate de unii şi detestate de alţii. Iar asta a fost o glumă nu doar neinspirată, dar şi cu mult prea multe la vedere.
 

Jack Nicholson se laudă cu o lungă listă de cuceriri printre celebrităţile de la Hollywood. Doar că asta se întâmpla cu mult timp în urmă, când maestrul cinematografiei era un adevărat Don Juan. Din păcate însă, vremea a trecut şi frumoasele l-au părăsit rând pe rând. Iar condiţia fizică e şi ea doar o amintire.
 

Tenismana Serena Williams nu încetează să ne uimească. Ştim cu toţii că nu are o siluetă de invidiat, dar parcă înadins, sportiva vrea să ne amintească de fiecare dată acest lucru. Fie pe zgură, fie pe plajă, Serena are o constantă: îşi alege prost ţinuta vestimentară. Cu un bikini atât de mic, coapsele ei par de-a dreptul uriaşe. Păcat, că ar putea avea un corp chiar bine lucrat.
 

Creatorul de modă Roberto Cavalli se crede încă un cuceritor şi ştie că, indiferent de motiv, va fi întotdeauna înconjurat de fete tinere şi frumoase. E-adevărat că, pentru un senior arată cât de cât în formă, dar slipul ales pentru plajă e totuşi prea tineresc, chiar şi pentru el!

Foto: Northfoto
 INAPOI LA PRIMA PAGINA