Celia, incredibil de sexy în noul videoclip! Artista s-a lăsat filmată goală, într-o cadă!

Citeste tot despre:

, ,

A dat lovitura cu piesa ”La două capete”, lansată în colaborare cu Karym, în luna septembrie a acestui an, și nu se oprește aici! Celia pregătește un nou single, pentru care filmează în prezent un videoclip senzație! Haideți s-o vedem și noi!

Celia se pregătește de lansarea unui nou videoclip pentru cel mai nou single al său produs de Boier Bibescu. Pentru noul videoclip artista a abordat o nouă schimbare, atât din punct de vedere muzical, cât şi al stilului vestimentar. De imaginea artistei se ocupă cei de la Muhire, cu care Celia a semnat recent şi un contract de imagine.

Pe noua piesă, Celia cântă şi o parte de rap, lucru pe care nu l-a mai făcut până acum, iar fanii artistei, şi nu numai, cu siguranță vor fi încântați. Videoclipul regizat de Florin G. Botea a fost filmat într-un hotel de lux din Mamaia, dar şi la malul mării. Mai mult, cântăreața va apărea în câteva cadre în baie, într-o cadă plină de spumă cu vedere spre mare, aproape goală puşcă. Imaginile cu siguranță vor face furori şi vor suci mințile tuturor bărbaților.

„Sunt foarte fericită, tocmai am filmat un nou videoclip, e o noua abordare, cu atitudine și curaj, un nou stil vestimentar, un styling diferit marca Muhire, e ceva special, sunt extrem de mulțumită de echipa mea. În piesă veți avea surpriza de a mă auzi cântând o parte de  RAP. Ceva nou pentru mine, a fost o provocare! Am filmat la Phoenicia Royal, cel mai luxos hotel din Mamaia, după părerea mea. Un hotel deschis doar anul acesta, unde m-am bucurat de ospitalitate și stil. Am filmat câteva cadre la malul Marii, fără să ținem cont că suntem în luna decembrie, totuși rămân la ideea că e mult mai bine vara la malul marii, hahahah. Am avut parte și de emoții destul de mari după ce Irina, coregraful care pregătise niște momente de dans speciale, s-a accidental la picior. Sunt fericită că nu a fost foarte grav. Emoții, dar și multe zambete, implicarea și oamenii talentați au facut ca orele de filmare să nu fie obositoare. iar produsul final să fie unul pe placul tuturor, abia aștept să vă prezint nou clip”, ne-a declarat Celia.

foto: arhivă personalăINAPOI LA PRIMA PAGINA