Celine Dion a împlinit 50 de ani! Întreaga ei viață în imagini

Cântăreața a făcut publică o imagine din copilărie în ziua în care a aniversat 50 de ani, gest care nu îi este deloc obișnuit. Pornind de la acea fotografie de colecție, am trecut și noi în revistă ipostazele caracteristice divei de-a lungul timpului!

Pe 30 martie, a sărbătorit jumătate de secol de când a venit pe lume. Vedeta canadiană are o carieră muzicală întinsă pe 37 de ani, primul ei album fiind lansat în 1981. Însă abia în 1990 a cucerit publicul cu piese cântate în engleză, de pe albumul Unison. În momentul de față este unul dintre cei mai mari artiști din lume, cu performanțe – în industria muzicală, evident – de peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume și o avere personală de 630 de milioane de dolari.

Pe lângă hiturile ei memorabile, care i-au conturat cariera de-a lungul anilor – precum „My Heart Will Go On,” „The Power of Love” și „Because You Loved Me” – Dion a reușit și altă performanță impresionantă – s-a alăturat unor staruri ca Elton John, Rod Stewart, Britney Spears sau Backstreet Boys pentru a susține concerte de mare succes în Las Vegas. Începându-și spectacolele în 2003, Celine a ajuns să scoată un profit remarcabil din concertele susținute în Las Vegas, cam 400 de milioane de dolari în numai cinci ani, adică 500.000 de dolari pe show, cel mai mult din istoria spectacolelor din acest oraș.

Dar viața divei nu a fost numai lapte și miere tot timpul. În 2014, de pildă, a fost nevoită să renunțe temporar la cariera ei răsunătoare, din cauza bolii crunte cu care lupta soțul ei, Rene Angelil. S-a întors pe scenă în august 2015, însă după numai cinci luni a luat altă pauză din cauza celei mai mari tragedii trăite vreodată de ea – s-a despărțit definitiv de soțul ei, dar și de fratele Daniel, care au părăsit-o amândoi, la numai câteva zile distanță unul de celălalt, din cauza cancerului care i-a răpus.

Dar, la ceas aniversar, să ne amintim de momentele frumoase din viața lui Celine și să trecem în revistă transformarea uimitoare prin care a trecut una dintre cele mai mari cântărețe din lume în toți acești 50 de ani de viață! Iată, așadar, cum arăta Dion în trecut și cât de încrezătoare și de atrăgătoare este în prezent!

 INAPOI LA PRIMA PAGINA