Cher, vizbil întinerită pe o copertă. Cum se apără artista?

Are 72 de ani și e una dintre cele mai cunoscute artiste din întreaga lume. Timpul scurs de la debutul ei în lumea muzicii nu e unul deloc scurt și, cu toate acestea, imaginea artistei a rămas una neîntinată. Cher este în continuare una dintre cele mai sexy cântărețe, bucurându-se de un chip lipsit de riduri și de o siluetă ca trasă prin inel.

Totuși, cel mai recent shooting realizat de celebra cântăreață și actriță ne-o arată mult mai tânără decât o știam, iar explicația este una simplă. Chiar Cher ne-a oferit-o, glumind că, la ședința respectivă, purta ”o tonă” de machiaj. Așadar, cei de la Atttude au editat coperta excesiv, scăzându-i artistei ani buni de pe chip.

Fanii nu s-au arătat deloc dezamăgiți, ba dimpotrivă. Aceștia au apreciat umorul cântăreței. ”Make-up. 2 kilograme de machiaj.”, a mărturisit, amuzată, Cher. Vorbind despre noul ei musical, ocazie cu care a realizat acest shooting, Cher a dezvăluit că încă nu l-a urmărit, căci nu obișnuiește să se vadă. ”Încă n-am văzut tot filmul, căci nu sunt pregătită. O să-l văd la un moment dat. Nu prea îmi place să-mi văd filmele imediat”, spune ea.INAPOI LA PRIMA PAGINA