Cine „dictează” la Palatul Kensington când Ducesa Kate nu este acasă?

Dacă vă întrebați cine „este la conducere” atunci când Kate și William sunt plecați de la Palatul Kensington, ei bine, la acest răspuns sigur nu v-ați fi așteptat. Nu un adult preia frâiele în lipsa Ducesei, ci chiar copiii ei, micuții prinți – George și Charlotte.

O fi Prințul George viitorul Rege al Angliei, dar, din spusele mamei sale Kate, Prințesa Charlotte este cea care are în grijă gospodăria de la Cambridge atunci când ea și William participă la evenimente. La doar un an și 10 luni este deja „șefă” la palat.

Ducesa de Cambridge a vorbit despre copiii ei într-o discuție de la mămică la mămică cu soția unui subofițer al Marinei Regale, joi, în timpul unei ceremonii de comemorare a celor care și-au pierdut viața în Irak și Afganistan. „Kate a spus că Charlotte crește foarte repede. Ea este cea responsabilă la palat.”, a declarat Samantha Burge, soția subofițerului Chris Burge, după conversația sa cu Ducesa. „Este o diferență de doi ani între cei doi copii, dar ei sunt șefii”, a adăugat ea. Kate a dezvăluit și faptul că micuții ei sunt „prieteni foarte buni.”

Prințul Edward, Prințul William, Kate Middleton

Ducesa Kate, 35 de ani, mamă a doi copii, a arătat foarte sofisticat la evenimentul de săptămâna trecută, purtând un palton elegant, care se termina într-o fustă foarte amplă, monocromă, ținută pe care a accesorizat-o cu pantofi stiletto și o pălărie bleumarin cu bor larg marca Lock & Co.

Foto: Getty Images, Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA