Cine e noul iubit al lui Kirsten Dunst, după relația de 4 ani cu Garett Hedlund

Unele fane se vor bucura, altele vor suspina la anunțul că fermecătorul Garett Hedlund e solo, după ce actrița din Spider Man l-ar fi părăsit după patru ani de relație… din câte se pare, pentru altcineva. Neașteptat final și neașteptată alegere pentru Kirsten, după cum urmează.

După despărțirea de simpaticul Garett (31), blonda de 34 de ani și-a găsit un nou iubit, în persoana lui Jesse Plemons. Nu ați auzit de el? Ei bine, este colegul ei din serialul Fargo, pe care l-am mai întrezărit în producții precum Breaking Bad, Black Mass ori Bridge of Spies. Bălaiul actor și Kirsten au fost fotografiați în weekend, în timp ce-au luat prânzul împreună, sărutându-se – dovadă că acea chimie de pe micile ecrane a trecut și-n viața reală, cei doi jucând rolurile unui cuplu căsătorit, Ed și Peggy Blumquist în Fargo.

Kirsten Dunst și noul iubit, Jesse
Kirsten Dunst și noul iubit, Jesse

Jesse, care e mai tânăr cu 6 ani decât iubita sa mai celebră, are numai cuvinte de laudă despre ea: “A fost un dar. De mult timp îmi place munca lui Kirsten și am fost foarte entuziasmat când am cunoscut-o, e o persoană minunată și suntem amândoi actori care chiar se distrează la muncă”, a spus actorul de 28 de ani în timpul unui interviu din toamnă.

Cei doi joacă rolul de cuplu și în serialul Fargo
Cei doi joacă rolul de cuplu și în serialul Fargo

Imaginile cu cei doi împreună nu au fost comentate ori confirmate de noul cuplu, poate și pentru că despărțirea de Hedlund s-a petrecut recent, în aprilie. Kirsten și fostul iubit se cunoscuseră la filmările pentru adaptarea romanului lui Jack Kerouac, On the Road, în 2011, și surprinzător, chiar în martie declara despre relația ei numai lucruri bune, inclusiv că totul merge spre bine și că are gânduri să întemeieze o familie: “Văd în el ce găsesc și la mine, sensibilitate și pe cineva care e familist. Tot ce pot spune e că e cea mai lungă relație a mea, deci funcționează, nu?”.

Kirsten și fostul iubit, Garett Hedlund
Kirsten și fostul iubit, Garett Hedlund


INAPOI LA PRIMA PAGINA