Cleopatra Stratan este de nerecunoscut! Cu vocea maturizată, foarte sexy şi pe tocuri de 10 cm! FOTO&VIDEO

Fiica lui Pavel Stratan ne surprinde cu un nou look, semn că adolescenta e într-o continuă transformare.

Cleopatra Stratan nu mai e de mult timp o fetiță cu codițe! La cei 15 ani ai săi, adolescenta experimentează noi coafuri și este deschisă la noi provocări.

La mai bine de zece ani după ce a cucerit inimile tuturor cu piesa ”Ghiţă”, Cleopatra Stratan surprinde cu look-ul său de domnișoară atrăgătoare.

Dacă, în ultimul timp, anunțase că se va concentra mai mult pe învățătură, iată că fiica lui Pavel Stratan n-a putut sta prea mult timp departe de scenă şi a lansat un nou clip video, în care povestea de dragoste a copilăriei e înlocuită cu povestea de dragoste a adolescenței.

Noul clip al Cleopatrei Stratan, „Te las cu inima”, a fost filmat pe  peronul unei gări, locul despărțirilor și al reîntâlnirilor. În clip, la fel că și în versurile piesei, apar mai multe elemente care se regăsesc și în clipul „Ghiță“ și arată evoluția Cleopatrei Stratan de la copilărie la adolescenta fermecătoare de astăzi.

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârstă de 3 ani, când hit-ul ei „Ghiță“ s-a auzit inclusiv în țări că Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are și propria ei păpușă, iar în anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4. Cel mai recent single pe care și-a făcut auzită vocea este „Mami“, piesă lansată în anul 2017 de Cezar Stratan, fratele Cleopatrei.

Artista născută în Republica Moldova deține nu mai puțîn de șase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de success, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în față unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 într-o țară la nivel național și cel mai tânăr cântăreț de succes.INAPOI LA PRIMA PAGINA