Contraatacul lui Ştefan Bănică jr.

După ce fosta lui soţie a insinuat în emisiunea Teo Show că este un bărbat violent, artistul şi-a spus propria variantă în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Sub titlul „Adevărul lui Ştefan Bănică“, Cătălin Măruţă a prezentat în ediţia de ieri versiunea celui acuzat de Andreea Marin cum că ar fi un bărbat violent.

„Ca să fim foarte clari. Deci eu când spun ceva, şi fac şi nu mă răzgândesc peste noapte. Eu am să termin aici definitiv tragi-comedia asta ieftină, care nu face bine nimănui şi care nu onorează pe nimeni şi, în mod special, nu o onorează pe cea care a intiţiat-o“, a spus Ştefan Bănică jr. 

„S-au spus lucruri grave. Să te joci cu sufletul unui copil, asta lasă repercusiuni în timp şi trebuie să-ţi asumi lucrul ăsta, dacă eşti responsabil. Cu siguranţă, un copil este mai important decât construirea sau ambiţia construirii unei imagini publice pe seama şi de multe ori, din păcate, pe seama lui“, a continuat el.

„Poziţia de victimă impresionează audienţa, dar nu se pupă cu realitatea. Aşa că oamenii care mă cunosc şi a căror părere contează pentru mine ştiu exact care este adevărul. Punct. Îţi mulţumesc frumos şi o să te rog chiar să nu mă mai întrebi nimic“, a încheiat el.

Cătălin Măruţă a folosit drept artificiu subtitrarea în limba turcă a celor spuse de Ştefan Bănică jr., „pentru ca să înţeleagă şi Tuncay (iubitul Andreei Marin, n.r.) despre ce e vorba“.

Citeşte şi:


De ce îl acuză Andreea Marin pe Ştefan Bănică jr.?


Cum răspunde Ştefan Bănică jr. acuzaţiilor fostei soţii

Foto: La Măruţă, pagina personală

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA