Culisele perfecţiunii: cum îşi cumpără vedetele frumuseţea?

Ce nu fac vedetele pentru a arăta răvășitor de bine? Orice tratament, chinuitor sau uluitor de costisitor, e prima dată testat de ele.

Oxigenare hiperbarică – 50.000 de lire sterline
Mai țineți minte "coșciugul de sticlă" în care se scria batjocoritor că doarme Michael Jackson? Ceva cu efect asemănător au și Madonna, și Naomi Campbell. Doar că în cazul lor, acum lumea crede că e cool. Dotat cu un recipient în care se află un ser miraculos (o combinație de vitamine, antioxidanți din ceai verde, aloe vera și acid hialuronic de ultimă generație), aparatul difuzează pe piele, printr-un aerograf, acest ser, efectele fiind multiple (anti-aging și anticelulitice). 

Răsfăț cu diamante și rubine – 7.000-25.000 de dolari
Mila Kunis
recurge periodic la tratamentul cu prețioasele pietre al esteticianului de vedete Scott-Vincent Borba. "Întotdeauna îi fac Milei această procedură pe față, gât, decolteu și brațe. Orice zonă din partea superioară a corpului pe care rochia o lasă la vedere", explică Borba. Dar mai sunt și masajele cu diamante, oferite la domiciliul clientului de firma Spa On Location. Utilizând nu mai puțin de 1 milion de diamante minuscule pentru a elibera corpul de toxine electromagnetice, procedeul foarte căutat la Hollywood costă 25.000 de dolari.

Terapie holistică – preț confidențial
Unele vedete, precum Rachel Weisz, Jude Law, Kate Bosworth și Naomi Watts, sunt convinse că tenul se poate menține tânăr și prin ședințe de terapie sacrală, care pun în legătură trupul cu mintea și cu spiritul. I-a convins gurul Terri Lawton și pentru asta le cere prețuri confidențiale (a se citi sume uriașe).

Cremă anti-aging cu caviar – 710 dolari
Este unul dintre produsele de bază din ritualul de frumusețe al Angelinei Jolie (La Prairie Skin Caviar Luxe Cream), fiindcă are în compoziție icre de sturion siberian, un ingredient bogat în proteine, care redă fermitatea pielii.

Hipnoză – 600 de dolari
Atât a plătit Lily Allen pe fiecare ședință de hipnoză, menită să o ajute să slăbească.

Detoxifiere cu lipitori – 350 de dolari
E o procedură care datează din Evul Mediu. Se mai numește hirudoterapie, iar Demi Moore e cea mai cunoscută femeie care o folosește. "Las lipitorile să-mi sugă sângele pentru a mă detoxifia", a recunoscut ea. Problema e că Demi arată din ce în ce mai slabă. Să sperăm că nu exagerează cu această metodă, mai ales acum, când problemele în căsnicie o afectează atât de vizibil.

Tratament cu venin de viespe – 165 de lire sterline
Masca pe baza acestui ingredient miraculos are un efect asemănător botoxului. Practic o procedură estetică nechirurgicală, găselnița cosmeticienei Deborah Mitchell a fost adoptată de Dannii Minogue, Michelle Pfeiffer și Ducesa de Cornwall.

Cremă cu venin de șarpe – 185 de dolari
O altă variantă a metodei anterioare. Gwyneth Paltrow adoră această cremă de la Sonya Dakar, care conține de fapt venin sintetic, cu efect similar de "paralizare" a pielii – de 100 de ori mai gentil însă (considerat și "botoxul reptilian").

Mască facială cu excremente de pasăre 180 de dolari/60 min
Se numește Geisha Facial și este tratamentul minune despre care s-a zvonit că și-l face periodic Victoria Beckham, pentru luminozitatea pielii, la Shizuka Day Spa, din New York. După ce fanii lui Posh s-au arătat oripilați, purtătorul ei de cuvânt a hotărât că ar fi cazul să nege că Vic ar folosi "asemenea orori". Dar să-l credem?

Cremă de față cu placentă umană 90 de dolari
În fapt, acest produs folosit asiduu de Eva Longoria conține ingrediente botanice care imită nutrienții din placenta umană.

 INAPOI LA PRIMA PAGINA