Cum ar fi arătat Prinţesa Diana la 50 de ani

Dacă ar fi trăit, Lady Di ar fi avut cont pe Facebook cu 10 milioane de fani, ar fi trecut în dreptul statusului relaţiei „e complicat“ şi ar fi avut-o în lista de prieteni pe Camilla Parker-Bowles. Cel puţin, asta crede Tina Brown, jurnalista de la Newsweek care a publicat un amplu articol despre ce ar fi făcut Lady Diana la 50 de ani.

Astăzi, pe 1 iulie, Lady Diana ar fi împlinit 50 de ani. În cinstea memoriei ei, revista americană „Newsweek“ a ieşit pe piaţă cu o copertă cel puţin surprinzătoare: cu o prinţesă Diana îmbătrânită cu ajutorul Photoshop-ului, păşind alături de nora ei, Catherine Middleton.

Povestea, intitulată „Diana la 50 de ani“, a fost imaginată de jurnalista Tina Brown, redactorul-şef al revistei „Newsweek“. Brown proiectează imaginea unei Lady Di care, în prezent, ar trăi la New York, ar fi deja la o a doua căsătorie, după o despărţire dureroasă de iubitul ei musulman, Dodi Al Fayed, şi care ar avea o relaţie de prietenie cu fostul său soţ, prinţul Charles.

Faţă de nora ei, actuala ducesă de Cambridge, şi de familia acesteia, ar fi simţit simpatie, dar totodată şi-ar fi simţit ameninţată poziţia de „prinţesă a inimilor“ în rândul admiratorilor ei.

Dar imaginea ei de fashion icon ar fi rezistat cu siguranţă, căci „ar fi ştiut să îmbine stilul casual cu cel glam“, crede autoarea articolului. Cât despre înfăţişare, foarte probabil ar fi continuat să meargă la sala de fitness şi şi-ar fi menţinut tinereţea feţei cu injecţii cu Botox.

Foto: Newsweek

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA