Cum arată părinţii lui Emmanuel Macron?

Deşi n-au fost de-acord cu relaţia fiului lor cu mult mai vârstnica Brigitte Trogneux, Jean-Michel Macron şi Françoise Nogues-Macron au rămas cei mai fervenţi susţinători ai lui Emmanuel.

Emmanuel Macron încă se străduieşte să le demonstreze părinţilor săi că s-au înşelat atunci când au respins-o categoric pe aleasa inimii sale, profesoara de artă dramatică mai mare decât el cu două decenii şi jumătate.

Într-un interviu celor de la „Daily Mail”, profesorul de limba engleză Christian Monjou a povestit că, fascinat şi bulversat de spectaculoasa profesoară Trogneux, adolescentul Emmanuel Macron a fost exilat, cu inima sfâşiată, la Paris de părinţii săi scandalizaţi de pasiunea bolnăvicioasă pe care o dezvoltase tânărul de doar 17 ani pentru doamna căsătorită şi cu trei copii.

“Stai departe de copilul meu până împlineşte 18 ani!”, i-ar fi spus domnul Macron viitoarei sale nurori.

“A vrut să le demonstreze cu orice chip părinţilor săi că nu a greşit îndrăgostindu-se de profesoara sa. Şi ulterior a vrut să-i arate celei devenite între timp soţia sa că a făcut alegerea corectă în momentul în care şi-a dat întreaga viaţă peste cap pentru a fi cu el”, a mai povestit fostul profesor al lui Macron.

Ulterior, soţii Macron n-au avut încotro şi au trebuit să accepte căsătoria fiului lor cu profesoara cu 25 de ani mai în vârstă decât el, mai ales că acum sunt cuplul prezidenţial al Franţei. Drept dovadă şi prezenţa lor în tribune, în timpul campaniei prezidenţiale. Ba chiar Françoise Nogues-Macron se afla la o terasă pariziană pentru a saluta mulțimea împreună cu fiul ei și Brigitte, în seara primului tur al alegerilor prezidențiale.

Şi tatăl preşedintelui, neurochirurgul Jean-Michel Macron, a fost văzut în staff-ul de campanie.

Françoise Nogues-Macron, mama lui Emmanuel Macron, aproape de aceeași vârstă cu nora ei, Brigitte, mărturisește într-un interviu preluat de presa franceză că, a doua zi după alegerile prezidențiale, nu știa dacă nu cumva visează, potrivit publicaţiei franceze „Paris Match”.

„M-am sculat dimineața, nu credeam și nu știam dacă nu este un vis”, mărturisește ea în revista menţionată.

În tot cazul, pentru Emmanuel Macron este un vis împlinit faptul că familiile au reuşit să ajungă la un numitor comun.

 INAPOI LA PRIMA PAGINA