Cum au sărbătorit vedetele de Paști

Ca în fiecare an, persoanele publice de la noi postează mesaje emoționante sau de-a dreptul amuzante, pe paginile lor de socializare, în preajma sărbătorilor mari de peste an. Nici anul acesta, de Paști, n-au făcut o excepție.

Rețelele de socializare au fost inundate, zilele acestea, de mesaje și urări de Paști, iar vedetele nu au ratat nici ele ocazia de-a le transmite fanilor pe care-i au să se bucure, în tihnă și fericire, de sărbătorile pascale. Loredana, Andreea Bănică s-au numărat printre cele care au publicat fotografii chiar de la biserică, unde au fost să ia Lumina, iar Andreea Bălan sau Lora au ținut să-și dezvăluie, încă o dată, latura amuzantă, pozând ca iepuraș sau lângă o mascotă imensă.

De Paști, cele mai multe dintre celebritățile autohtone au petrecut Învierea lui Hristos acasă, alături de familie, unde au ciocnit câte un ou și au gustat din bunătățile specifice acestei sărbători. N-au oferit amănunte cu privire la proveniența drobului de pe masă, a fripturii de miel sau a pascăi, așadar nu știm dacă au fost comandate sau făcute chiar de ei, însă relevant pentru toată lumea este că vedetele noastre au transmis tuturor mesaje de liniștire sufletească și că au încercat fiecare dintre ele să respecte măcar câteva dintre tradițiile pascale.

Iată care sunt ipostazele în care s-au fotografiat vedetele de Paști!

 INAPOI LA PRIMA PAGINA