Dana Rogoz are probleme cu fanii! De ce au jignit-o pe Facebook?

Citeste tot despre:

, ,

Zilele trecute, Dana Rogoz a postat pe Instagram o fotografie în care apare cu noua ei coafură: are părul scurt şi nu este vopsită, având culoarea ei naturală.

Dana Rogoz

Din păcate pentru vedetă, unii internauţi nu au fost încântaţi de noua imagine pe care o are Dana Rogoz, astfel că i-au lăsat unele comentarii răutăcioase. „Tunsoarea și culoarea părului te îmbătrânesc“, a fost unul dintre mesajele primite de vedetă, însă, fiind o fire deschisă, ea a vrut să îi ofere un răspuns fanei.

„E aceeași culoare pe care o aveam și înainte, chiar dacă în această poză pare alta. E părul meu 100% natural“, a scris Dana Rogoz. Răspunsul ei, cu toate că a fost unul sincer şi politicos, a enervat-o pe fana care îi comentase şi care a revenit şi mai acidă: „Hahaha, ce amuzant! Ideea este că tunsoarea scurtă îmbătrânește atunci când fizionomia feței nu este perfectă. Nasul tău mare și dinții strâmbi îți ies în evidență de când te-ai tuns așa de scurt. Acum ți-e mai clar sau aștepți să te mai perie aiurea și alții?“.

Fotografia care a stârnit controverse

Observând că nu are cu cine să discute, Dana Rogoz a apelat la câteva cuvinte mai grele, considerând că persoana care îi tot comentează este una frustrată: „Oamenii cu poza de profil cu un animăluț drăgălaș, o floare sau mai știu eu ce simbol haioșel sunt de cele mai multe ori complexați de felul în care arată – fapt care îi determină să judece și aspectul fizic al celor mai încrezători decât ei – și/sau sunt jenați de meschinăriile pe care le debitează pe FB. Descărca-te cum poți sub masca ta. Eu sunt ok cu mine exact așa cum sunt“.INAPOI LA PRIMA PAGINA