De-abia se mai țin pe picioare! Ce s-a întâmplat cu sex simbolurile de altădată?

Îmbătrâniți prea devreme! Cele mai recente imagini cu cei care erau, nu de mult, unele dintre cele mai arătoase staruri de la Hollywood ne întristează de-a dreptul. De-abia se deplasează, poartă numai haine care nu-i flatează deloc și au un aer și un aspect demne de toată mila. 

Alec Baldwin

De-abia mai merge!

Actorul de 59 de ani oferă acum un spectacol greu de urmărit de fanii lui. Umblă în cârje prin oraș și arată de 70 de ani, nu de nici 60. Nu-l ajută nici părul cărunt, nici abdomenul proeminent, ce-i drept, având în vedere că-i conferă un look ponosit. Dar să nu fim răutăcioși! Problema lui principală este mobilitatea redusă, iar asta s-a întâmplat după operația de înlocuire la șoldului pe care și-a făcut-o recent starul hollywoodian. Dar, uite, până și intervenția la care a fost supus de curând este specifică oamenilor în vârstă!

Ce diferențe sesizați în imaginile de mai sus? Uluitoare, nu-i așa? În tinerețe, Alec era șarmant și atrăgător de-a dreptul, iar acum… deloc! Pare copleșit de responsabilitățile părintești, este ușor supraponderal, cărunt și cu niște haine care nu-i fac deloc cinste unui A-lister ca el.INAPOI LA PRIMA PAGINA