De nerecunoscut! Liam Neeson, îmbătrânit și vlăguit!

Cele mai recente cadre surprinse cu celebrul actor Liam Neeson au cauzat o adevărată isterie în rândul internauților. Aceștia s-au alertat teribil la vederea fotografiilor în care actorul, în vârstă de 63 de ani, apare vlăguit și îmbătrânit.

Citeste tot despre:

, ,

Mai mulți utilizatori de Twitter s-au arătat îngrijorați de starea de sănătate a actorului după ce câteva fotografii recente cu acesta au ajuns pe Internet. În imaginile respective, Liam purta un outfit casual, o șapcă pe cap și o pereche de ochelari. Frapantă a fost, însă, înfățișarea actorului care pare să fie complet transformată față de cea din urmă cu câteva săptămâni.

liam_neeson_vlaguit

Cu toate acestea, un reprezentant de-al actorului i-a asigurat pe fanii acestuia că actorul ”nu a fost niciodată mai sănătos” și că totul este în regulă.

liam_neeson_parere

Zvonurile privind starea precară de sănătate a actorul s-au înțețit după ce RadarOnline a precizat că actorul și-a eliberat recent programul. Însă, în legătură cu acest lucru, același reprezentant a precizat că actorul, de fapt, a terminat filmările la un film și că până în septembrie, când va turna un altul, este liber, însă nu pentru că și-ar fi luat concediu.

Sursa foto: Hepta / TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA