Debbie Rowe despre Michael: „E nevoie de două persoane pentru a face sex“

Citeste tot despre:

,

Debbie Rowe, fosta soţie a cântăreţului Michael Jackson, l-a ameninţat destul de direct pe fostul medic al lui Michael Jackson, Conrad Murray, sugerând că un admirator al regretatului megastar ar putea să-l asasineze.

"Nu l-aş împuşca, dar aş cumpăra glonţul… un glonţ dum-dum". Glonţul dum-dum este acel tip de glonţ care explodează la impact şi produce distrugeri mult mai grave ale ţesuturilor decât gloanţele obişnuite.

Debbie Rowe a făcut această declaraţie după ce Conrad Murray a divulgat, într-unul dintre numeroasele interviuri pe care le-a acordat după eliberarea din închisoare, informaţii despre mariajul dintre Michael Jackson şi mama primilor doi copii ai săi. "Michael mi-a spus că nu s-a culcat niciodată cu Debbie Rowe", a spus acesta.

"Dacă aş avea un câine la fel de urât ca el (Murray), l-aş rade pe fund, l-aş face să meargă cu spatele şi i-aş pune o perucă", a continuat Debbie Rowe, într-o frază destul de imatură pentru vârsta ei. "E nevoie de două persoane pentru a face sex şi nu există suficient alcool în lume. Cel puţin, eu pot să împerechez. El nu mai poate nici să scrie reţete". Autorii articolului presupun că Debbie Rowe se referea la ferma ei unde creşte cai de rasă, nu la sistemul ei reproducător.INAPOI LA PRIMA PAGINA