Decizia Casei Regale: reconcilierea cu cei doi excluși din linia de succesiune, Nicolae și Irina

Decesul Regelui Mihai readuce armonia în sânul Familiei Regale, Principesa Margareta declarând că „în aceste clipe grele, suntem uniți în suferința noastră”.

Şefa Casei Regale, Principesa Margareta, a ajuns ieri la Aubonne, în Elveţia, la reşedinţa privată a Majestăţii Sale, unde în zilele următoare sunt aşteptaţi şi ceilalţi membri ai Familiei Regale pentru a participa la ceremoniile care vor fi organizate pentru comemorarea Regelui Mihai.

Sunt aşteptate să sosească în Elveţia şi celelalte fiice ale Regelui Mihai, Principesa Elena şi Principesa Sofia, Principesa Maria aflându-se deja la Aubonne.

La funeraliile din România va participa şi fiica aflată în Statele Unite, Irina Walker, care a fost absolvită de orice vină după ce a avut probleme în justiţie în anii trecuţi, probleme în urma cărora şi-a pierdut titlul de principesă.

Totodată, fostului Principe Nicolae nu i se va interzice participarea la funeralii.

Trupul neînsufleţit al Regelui Mihai va fi adus miercurea viitoare în ţară şi transportat la Castelul Peleş, pentru două zile. Sicriul va fi adus apoi la Bucureşti. Funeraliile vor avea loc sâmbătă, pe 16 decembrie, la Curtea de Argeş.INAPOI LA PRIMA PAGINA