Declaraţia incredibilă a lui Hailey Baldwin despre relaţia lui Justin Bieber cu Selena Gomez. Ce spunea despre ei în urmă cu 7 ani?

Citeste tot despre:

, ,

Justin Bieber şi Selena Gomez au trăit o frumoasă poveste de dragoste despre care multă lume ar fi crezut că nu se va încheia niciodată şi că cei doi artişti vor trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi. Din păcate, lucrurile nu au stat chiar aşa, iar Bieber a fost părăsit de Selena.

 

Cu toate acestea, ei au încercat la începutul acestui an să refacă lanţul de iubire, însă totul a fost în zadar, iar cea care ar fi convins-o pe Selena Gomez să renunţe definitiv la cântăreţ a fost chiar mama ei. După despărţirea din acest an, Justin Bieber a sărit în braţele lui Hailey Baldwin, cu care mai avusese o relaţie şi în trecut. Mai mult decât atât, artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui şi i-a oferit inelul de logodnă în timpul unei vacanţe în Bahamas.

 

Deşi toată lumea se întreabă acum dacă nu cumva Selena se simte trădată, iată că presa de peste Ocean a descoperit ceva incredibil: la sfârşitul anului 2011 şi la începutul anului 2012, Hailey Baldwin afirma că relaţia dintre Justin Bieber şi Selena Gomez este perfectă şi că orice adolescent visează la o iubire ca a lor.

„Nu mă interesează ce cred alţii, dar relaţia pe care Justin Bieber o are cu Selena Gomez este relaţia la care visează orice adolescent“, a scris Hailey pe Twitter.

2011 was a different time! 👀

A post shared by The Cut (@thecut) on

Potrivit apropiaţilor noului cuplu Justin – Hailey, artistul îi face toate poftele iubitei lui şi ţine cont de părerile ei. Deşi în unele poze realizate recent apărea cu mustaţă, Justin Bieber a renunţat la aceasta după ce Hailey Baldwin i-a spus că îi stă mai bine bărbierit.INAPOI LA PRIMA PAGINA