Delia, vacanță de vis în India. Fotografii impresionante cu cele mai frumoase locuri vizitate de artistă

Citeste tot despre:

,

După ce noaptea dintre ani a prins-o la muncă, pe scenă, chiar în prima zi din 2018 artista a pornit într-o nouă avertură alături de soțul său, Răzvan Munteanu. De data aceasta destinația a fost tot una exotică, dar mult mai îndepătată.

Se știe că artista iubește să cutreiere lumea în lung și în larg, așa că nu scapă ocazia unei călătorii pe cinste. După ce a susținut numeroase concerte în preajma sărbătorilor de iarnă, a terminat filmările pentru show-ul tv X Factor și a încheiat anul tot pe scenă, a decis că este timpul pentru o pauză. Diva a plecat în India și dacă mulți s-ar gândi că a plecat în concediu pentru a se odihni, ei bine, nici vorbă de așa ceva.

Delia nu pierde oportunitatea de a vizita această țară impresionantă, iar contul său de Instagram este plin de fotografii superbe surprinse chiar în mijlocul populației indiene. A dat hotelurile de lux pentru a se bucura de momente de neuitat și a descoperi viața oamenilor tradiționali. S-a plimbat cu barca pe Gange și poate chiar a gândit aceasta vacanță ca fiind una de purificare a spiritului.

Și artista Loredana a petrecut în India, făcând o baie inițiatică în fluviul Gange, locul unde Buddha a ținut prima ceremonie. Așa că anul acesta și Delia și-a împlinit visul de a ajunge în India și a descoperi o nouă cultură, odată cu ea vizitând virtual această țară și fanii de pe rețelele de socializare pe care Delia îi ține la curent cu cele mai frumoase peisaje, cele mai exotice mâncăruri și clipuri video de atmosferă.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA