Designerul Stephan Pelger, bătut crunt la Cannes

În această dimineață, după o noapte petrecută într-unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de la Cannes, Bâoli, designerul român a fost la un pas de moarte.

Povestea postată de Stephan pe conturile sociale pare ruptă dintr-un film cu mafioți. După ce a fost răpit de două femei și dus într-o parcare, acesta a fost bătut crunt, lăsat inconștient pe un deal, furându-i-se tot ce avea asupra lui. El a fost găsit de o femeie și luat de paramedici la spital.

Stephan și prietenele lui chiar înainte de groaznicul incident.

Iată ce a scris Stephan Pelger după ce și-a revenit din șoc.

„Azi dimineață, la ora 9AM, după o seară petrecută în club, ceva inimaginabil s-a întâmplat. Știu că poate nu e de interes pentru voi, pentru Facebook sau Instagram, dar sunt atât de speriat și scriind poate pot trece mai ușor peste acest teribilă întâmplare petrecută la Cannes! Două femei au sărit dintr-o mașină, m-au tras în ea și au condus până într-o parcare…m-au bătut cu picioarele până m-au lăsat inconștient și m-au aruncat pe un deal, doar cu pantalonii pe mine! Mi-au furat tot, dar nu asta e ideea! Voi rămâne cu această imagine și voi fi speriat! După ce am fost găsit de o femeie, paramedicii au venit, am mers la spital și mi-au fost puse câteva copci în zona capului. Poliția a fost de ajutor și s-a purtat foarte frumos cu mine, la fel și prietenii, care au fost alături de mine. Sunt recunoscător că sunt în viață după această tentativă de omor, iubesc în continuare Cannes-ul și mă voi întoarce aici, dar voi rămâne cu această imagine în minte! Trebuia să scriu aceste rânduri, mă simt eliberat acum și mă simt fericit că trăiesc! Mulțumesc îngerului meu păzitor!”INAPOI LA PRIMA PAGINA