Detalii picante despre relația foarte apropiată dintre Prințesa Diana și George Michael. Era foarte atrasă de el

Niciunul dintre ei nu mai este în viață, căci Prințesa Inimilor, Diana, a decedat într-un tragic accident de mașină la Paris, pe 31 august 1997, iar îndrăgitul cântăreț englez a părăsit lumea celor vii în 2016, chiar de Crăciun.

Chiar și în lipsa lor, detalii despre o relație apropiată între Prințesa Diana și George Michal au ieșit la iveală odată cu lansarea unei cărți biografice. Conform DailyMail, George Michael a făcut dezvăluiri picante despre relația sa cu mama Prințului William și a Prințului Harry, cei doi devenind mai mult decât prieteni apropiați în timp ce Lady Di era încă măritată cu Prințul Charles. Aceste dezvăluiri par să zguduie presa britanică pentru că în această nouă biografie, Michael mărturisea că Diana era „foarte atrasă” de el.

Regretatul cântăreț pop a întâlnit-o pe Lady Di în 1989 în culisele unui Concert de Ziua Mondială a SIDA desfășurat pe Wembley Arena, ca mai târziu să devină unul dintre cei mai apropiați condifenți ai Prințesei de Wales. Se pare că cei doi aveau parte de întâlniri private și vorbeau ore în șir la telefon. Ba mai mult, Diana îi făcea destăinuiri lui Michael legate de un un posibil divorț de Charles, pe atunci cei doi încă erau căsătoriți. Într-o înregistrare telefonică Diana mărturisea detaliile divorțului de Charles, spunând că trebuie să scape de  „regele neiubitor cu orice preț”. Aceasta înregistrare i-a fost înmănată de către George unui prieten apropiat, Andros Georgiou, înregistrare în care Lady Di își exprima nefericirea în căsătoria ei cu Charles.

Pe atunci încă era căsătorită cu Prințul Charles.

„Ea, la fel ca o mulțime de alte femei, era atrasă de mine și de viața mea. Ele vedeau ceva care nu era amenințător. Au fost anumite lucruri care s-au întâmplat și care m-au făcut să văd foarte clar că ea era atrasă de mine. Nu există niciun dubiu în această privință”, spunea Michael într-un interviu în 2009, referindu-se la Prințesa Diana.

Aceste detalii picante despre relația Prințesei Diana cu George Michael ies la iveală în noua carte biografică a lui David Nolan, „George Michael: Freedom: The Ultimate Tribute. 1963-2016”.

Întâlnirea cu George Michael.

Deși prietenia lor nu era una secretă, se pare că aici era vorba de mai mult decât o simplă legătură între doi amici. Întrebat dacă s-ar fi gândit vreodată să se culce cu Diana, Michael a declarat pentru Huffington Post: „Știam că ar fi fost un lucru dezastruos.” De asemenea, Michael a recunoscut  că a avut tendința de a se „feri” să o întâlnească pentru că era îngrijorat că ar putea fi considerat ca fiind „intruziv”. Cu toate acestea, conform prietenilor, Michael ar fi sunat-o într-o noapte în 1996 pe Prințesa Diana pentru a-i ura la mulți ani de ziua ei de naștere, după ce fumase marijuana.

Prietenia dintre Geroge Michale și Prințesa Diana a fost una foarte strânsă.

Prințesa obișnuia să-l invite pe Michael la Palatul Kensington și se spune chiar că ea i-a fi dezvăluit sentimentele sale. În cartea biografică, Georgiou este citat făcând mărturii cu privire la relația dintre Michael și Diana: El a spus că au fost câteva momente de atingere a brațelor și îmbrățișările de salut și de la revedere. George mi-a spus: < Nimic nu s-a întâmplat, dar s-ar fi putut întâmpla. Dacă n-aș fi fost gay, aș fi făcut-o.>”

 Foto: Getty Images, Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA