Din nou gravidă pentru a-și resuscita mariajul?

După ce ieri, presa de peste Ocean vuia că două celebrități cu o relație foarte mediatizată și tumultoasă au hotărât să-și mai dea o șansă, astăzi am găsit aceste fotografii în care Jennifer Garner pare să aibă o burtă de gravidă, imagini surprinse de paparazii ieri, în timp ce actrița ieșise la o tură de cumpărături în Los Angeles împreună cu doi dintre copiii ai săi, Violet și Samuel.

Oare o nouă sarcină este motivul pentru care Jennifer și Ben Affleck își mai acordă a nu știm câta șansă? Mariajul lor a fost unul cu năbădăi, cu o mulțime de certuri, despărțiri, împăcări și amenințări cu divorțul. Se pare că cei doi chiar nu pot sta departe unul de celălalt, întrucât, chiar și în perioada când nu mai formau un cuplu, locuiau sub același acoperiș, împreună cu cei trei copii ai cuplului, fiicele Violet și Seraphina de 11, respectiv 8 ani, și fiul Samuel, în vârstă de 5 ani.

Ben Affleck și Jennifer Garner au planuri să-și extindă familia cu încă un membru, sau așa are de gând actrița să-și resusciteze mariajul? Căci recenta apariție într-un tricou bleumarin i-a cam scot în evidență burta. Știm că Jennifer a mai avut și în trecut tendințe de îngrășare, însă această burtă pare una de femeie însărcinată.

Cele două staruri hollywoodiene s-au despărțit în iunie 2015, la o zi după aniversarea de zece a cuplului, după ce s-a aflat că Ben a avut o aventură cu bona celor trei copii ai săi. Certurile cuplului au fost întreținute și de problemele cu alcoolul ale lui Ben și de faptul că este un afemeiat care își petrece nopțile prin cluburi cu prietenii.

Foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA