Dita Von Teese – The Real Pin Up Girl

Cea mai în vogă artistă de burlesc, cu talie de viespe şi păr de abanos, o femeie-spectacol ce păstrează ceva din aerul divelor de demult ale Hollywoodului.

Desuuri fine, dantelă, pene, bijuterii preţioase, machiaj pronunţat, bucle retro… Bine aţi venit în universul Ditei Von Teese, al cărei look provocator a încins minţile tuturor bărbaţilor de pe planetă, iar femeile au numit-o la unison regina senzualităţii absolute.

„Îmi place să fiu înconjurată mereu de lux şi frumuseţe. Strâng de 25 de ani lenjerie, iar acum colecţia mea este uriaşă. Mereu am fost fascinată de asta“, declara pentru revista „Vogue“ această inovatoare a show-urilor de cabaret, adorată pentru personalitatea puternică, stilul old glamour şi silueta ireală de 52 de centimentri!

Dansatoare de burlesc, actriţă, model şi designer, Dita are aerul nobil al femeii cochete a anilor ’40, care ştie să seducă dintr-un fluturat de gene. Dar nici vorbă de vreun rang nobiliar ori de vreo picătură de sânge albastru în arborele ei genealogic.

Pe numele ei real Heather Renée Sweet, ea s-a născut într-o familie de americani din clasa muncitoare, dintr-un tată strungar şi o mamă manicuristă. Iar toată această fascinaţie pentru stilul retro i se datorează mamei sale, fan al vintage-ului, al filmelor old Hollywood şi al divelor acelor ani.

Pentru micuţa Heather, care făcea balet încă de la patru ani şi pentru care sala de dans era tărâmul magic al împlinirii tuturor viselor, lumina reflectoarelor a rămas o constantă. Din păcate, însă, chiar în momentul în care bobocul se transforma în trandafir, ea fiind talentata solistă a companiei de balet locale, a fost nevoită să renunţe la tutu din cauza unor probleme de sănătate.

„La vârsta de 15 ani eram mai bună ca niciodată“, îşi aminteşte ea de acea frumoasă perioadă din viaţa ei.INAPOI LA PRIMA PAGINA