După doar 18 zile, Sinead O’Connor s-a despărţit de soţ

Citeste tot despre:

La doar 18 zile de la căsătoria cu Barry Herridge, pe 8 decembrie, la Las Vegas, Sinead O'Connor s-a despărţit de acesta!

Astfel, la nici o lună de la căsătoria lor, celebrată într-o limuzină Cadillac de culoare roz, la o capelă din Las Vegas, cântăreaţa a postat pe site-ul ei un mesaj în care a dezvăluit faptul că a realizat, la doar câteva ore după ceremonie, că acel mariaj nu va rezista.

"Dragi prieteni, am motivele mele şi sunt sigură că veţi înţelege. Am dorit ca această chestiune să rămână privată, dar mi s-a spus astăzi (luni, n.r.) că informaţia va fi dezvăluită în presă în zilele următoare, în ciuda eforturilor mele. Am ales să fac eu însămi acest anunţ. La trei ore după nuntă, mariajul meu s-a încheiat, din cauza comportamentului adoptat de anumite persoane din viaţa soţului meu. Şi din cauza unei mici călătorii sălbatice pe care am făcut-o eu, căutând să fumez nişte iarbă în noaptea nunţii, întrucât eu nu beau alcool", a declarat cântăreaţa irlandeză.

"Soţul meu a fost extrem de rănit şi de afectat de această experienţă şi de atitudinea apropiaţilor săi, prezenţi la ceremonie. A devenit evident pentru mine faptul că pentru a rămâne lângă mine, el riscă să piardă prea mult şi ar avea prea multe de îndurat. O femeie doreşte să fie o reală bucurie pentru soţul ei. Dacă iubeşti pe cineva, trebuie să-i redai libertatea", a adăugat Sinead O'Connor.

Cântăreaţa a recunoscut că a făcut o greşeală când s-a căsătorit a patra oară, deoarece relaţia ei cu Barry Herridge avea doar câteva luni.INAPOI LA PRIMA PAGINA